Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Με απουσίες, κόσμο και κόντρα την παράδοση στην Καβάλα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Η ΑΕΚ καλείται να πάρει τους τρεις βαθμούς σε μία έδρας που έχει να νικήσει από το 1999! Γρίφος η ενδεκάδα του Χιμένεθ λόγω των πολλών απουσιών. 1.500 “κιτρινόμαυροι” οπαδοί στις εξέδρες.

Οι παίκτες της ΑΕΚ θέλουν εκτός από τη νίκη να δείξουν και καλή εικόνα, κάτι που λείπει στα εκτός έδρας ματς της ομάδας. Σε αυτή τη προσπάθεια θα έχουν 1.500, περίπου, υποστηρικτές.
 
Ο Μανόλο Χιμένεθ προβληματίζεται τόσο για τις απουσίες που έχει και πάλι να αντιμετωπίσει, όσο και για την ανετοιμότητα βασικών παικτών. Εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Τζεμπούρ, ο ανέτοιμος Ντιόπ και οι τιμωρημένοι Μανωλάς και Δέλλας, ενώ οι Λυμπερόπουλος και Σκόκο δεν είναι στην επιθυμητή αγωνιστική κατάσταση μετά από απουσία αρκετών εβδομάδων.

Ο Σεβιγιάνος τεχνικός δεν αποκάλυψε πλήρως τα πλάνα του και φαίνεται πως υπάρχει ερωτηματικό για 2-3 θέσεις. Σίγουρη θεωρείται η παρουσία του Σάχα στο τέρμα, των Γιάχιτς και Νασούτι στο κέντρο της άμυνας και του Αργυρίου στο δεξί άκρο, ενώ για τα αριστερά ο Λαγός έχει προβάδισμα έναντι του Καράμπελα (ο Νταντόμο έμεινε εκτός αποστολής γιατί δεν ικανοποιεί στις προπονήσεις). Μάκος και Καφές θα είναι τα κεντρικά χαφ, με τους Λεονάρντο και Μπερνς να κινούνται στα άκρα, ενώ σέντερ φορ θα είναι ο Μπλάνκο. Πίσω του, σε ρόλο μεσοεπιθετικού, δοκιμάστηκε χθες ο Έντερ, ωστόσο το πιθανότερο είναι να ξεκινήσει ο Λυμπερόπουλος, χωρίς να αποκλείεται η έκπληξη με τη συμμετοχή του Σκόκο από την αρχή.
 

Δυσμενής είναι η παράδοση για την ΑΕΚ στην Καβάλα, καθώς μετρά τέσσερις ήττες και οκτώ ισοπαλίες σε 18 αγώνες. Η τελευταία νίκη της “Ένωσης” ήταν τη σεζόν 1999-2000, όταν επικράτησε 2-0 με ισάριθμα τέρματα του Ντέμη Νικολαΐδη, ενώ πέρυσι είχε ηττηθεί με 2-1.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε