Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Με… δάκρυα ο αποχαιρετισμός του Κόκε!

Μέσα σε έντονα συγκινησιακό κλίμα το “αντίο” του Ισπανού επιθετικού στους κίτρινους. Μετά από πέντε χρόνια παρουσίας στο “Κλ. Βικελίδης” θα συνεχίσει την καριέρα του στο MLS και τους Χιούστον Ντίναμο.
Με… δάκρυα στα μάτια, ο Σέρχιο Κόκε αποχαιρέτησε τους φίλους του Άρη, αφού η μεταγραφή του στους Χιούστον Ντίναμο ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.
 
Στην αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου, ο Ισπανός επιθετικός είχε μόνο καλά λόγια να πει για τους «κίτρινους», αλλά και για τους φίλους της ομάδας. Ακόμα επεσήμανε ότι έγινε καλύτερος άνθρωπος και παίκτης κατά την παραμονή του στους Θεσσαλονικείς και εξέφρασε την επιθυμία κάποια στιγμή να επιστρέψει.
 
Όσον αφορά το λόγο για τον οποίο πηγαίνει στην ομάδα του Αμερικάνικου πρωταθλήματος, παραδέχθηκε ότι η πρόταση είναι πολύ καλή και σκέφτηκε το μέλλον και την οικογένειά του.
 
«Είναι ξεκάθαρο ότι έχω βαθιά συναισθήματα, δεν είναι ψεύτικα. Θέλω να ξεκινήσω ευχαριστώντας όλο τον κόσμο για όσα έχει προσφέρει στο σύλλογο. Η ομάδα με βοήθησε να εξελιχθώ πρώτα σαν άνθρωπος και μετά ως ποδοσφαιριστής. Η ομάδα αυτή σε κάνει να νιώθεις βαθιά συναισθήματα μέσω των οπαδών που διαθέτει. Δυστυχώς στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο έτσι είναι, πέρα από τα συναισθήματα, προέκυψε μια πρόταση που είναι ένα καλό βήμα για τη ζωή μου γιατί έχω μια οικογένεια που πρέπει να σκεφτώ», εξήγησε αρχικά ο Κόκε.
 
Και πρόσθεσε: «Θέλω να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο, που γνωρίζει ότι έδωσα τα πάντα για αυτή την ομάδα, έπαιξα (σ.σ. την Κυριακή με τον Ολυμπιακό Βόλου) σε όλο των αγώνα αν και οι γιατροί έλεγαν όχι. Ελάχιστα παιχνίδια έχασα κάθε χρονιά, αν θυμάμαι 1-2 το πολύ. Ελπίζω κανείς να μην έχει να μου καταλογίσει κάτι όσον αφορά τις υποχρεώσεις μου απέναντι στο σύλλογο. Θέλω να φύγω με ψηλά το κεφάλι από την μπροστινή πόρτα. Γι αυτό θέλω να ξεκαθαρίσω τη θέση μου. Γι’ αυτό γίνεται η συνέντευξη Τύπου.
 
Ολοι ήξεραν ότι λόγω προβλήματος υγείας δεν μπορούσα να παίξω την Κυριακή. Η ευκαιρία ήταν να γίνει (σ.σ. η μεταγραφή) αυτή την Παρασκευή αλλιώς δεν μπορούσε να γίνει. Ελπίζω με το χέρι στην καρδιά αυτοί που θέλουν να με καταλάβουν να με καταλάβουν και εύχομαι μια μέρα να ξαναβρεθώ στα ίδια μέρη».
 
Για τους λόγους που αποχωρεί είπε: «Σκέφτηκα την οικογένειά μου και ότι είναι ένα βήμα καινούριας εμπειρίας. Είμαι 5 χρόνια εδώ, ήθελα να το δοκιμάσω, όμως αυτά που μου έχει προσφέρει ο σύλλογος και η αγάπη του κόσμου δεν πρόκειται να τα ξαναβρώ πουθενά στον κόσμο».
 
Νιώθω πάρα πολύ μεγάλη θλίψη δεν μπορώ να αποχαιρετίσω τους συμπαίκτες μου, θα προσπαθήσω μιλήσω με τους περισσότερους μήπως και μπορέσω να τους δω να κάνουμε κάποιο γεύμα. Θέλω να ευχαριστήσω και τον κ. Τσιώλη, έναν πάρα πολύ σημαντικό άνθρωπο που έχει αποδείξει ότι είναι άνδρας που σε κοιτά κατάματα. Ο,τι εννοεί το λέει κατά μέτωπο, μιλάει μέσα από την καρδιά του και πέρα από έναν πολύ καλό προπονητή έχετε και ένα μεγάλο άνθρωπο. Χαίρομαι που η ομάδα είναι σε πολύ καλά χέρια».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε