Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Με δύο γκολάρες πέρασε από τη Σεβίλη η Μπάρτσα(VIDEO)

ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι Καταλανοί συνεχίζουν να βάζουν βαθμούς στο… τσουβάλι έστω κι αν την υπόθεση τίτλος μάλλον θα πρέπει να την ξεχάσουν αφού η Ρεάλ και διαφορά ασφαλείας έχει, 7 βαθμούς με ματς λιγότερο, αλλά λυρίως δείχνει ότι δεν έχει σκοπό να κάνει “δώρα”. Τσάβι και Μέσι σημείωσαν τα 2 πανέμορφα γκολ της νίκης της Μπαρτσελόνα με 2-0 επί της Σεβίλης.

Ο Αντρές Ινιέστα μπορεί να μην σκόραρε αλλά ήταν το πρόσωπο του αγώνα αφού συμπλήρωσε 50 συνεχόμενους αγώνες αήττητος και ισοφάρισε το ρεκός του Εμίλιο Μπουντραγκένιο.

Το σκορ άνοιξε νωρίς στο Σάντσεθ Πιθχουάν. Στο 18′ ο Τσάβι με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του που καθάρισε το ματς 7 λεπτά αργότερα.

Ο Ινιέστα πάσαρε στον Μέσι και ο Αργεντινός με καταπληκτική τρίπλα κάτω από τα πόδια του Σάχιτς και ψηλοκρεμαστό πλασέ έφτασε τα 31 φετινά γκολ στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και τα 150 σε όλη του την καριέρα στο ισπανικό πρωτάθλημα. Χρειάζεται 4 ακόμη για να ισοφαρίσει τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, σε όλες τις διοργανώσεις που έχει 235 τέρματα.

Τα αποτελέσματα της 28ης αγωνιστικής:

Γρανάδα – Σπόρτινγκ Χιχόν 2-1 (3’ Μάρτινς, 24’ Σικέρα/ 90+2’ Κολούνγκα)
Σαραγόσα – Οσασούνα 1-1 (86’ Ποστίγκα/ 88’ Ροβέρσιο)
Χετάφε – Σοσιεδάδ 1-0 (81’ αυτ. Μαρτίνες)
Σεβίλλη – Μπαρτσελόνα 0-2 (18′ Τσάβι, 25′ Μέσι)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε