Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Με δύο “πιστολιές” έστειλε τον Ατρόμητο στην κορυφή

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Κώστας Μήτρογλου τα έκανε όλα στο Περιστέρι. Σκόραρε δύο φορές, έχασε ευκαιρίες, είχε δοκάρι και οδήγησε τον Ατρόμητο στην πρώτη του εντός έδρας νίκη επί του Παναιτωλικού με 2-1.
Δείτε το LIVE του αγώνα

Ο Παναιτωλικός μπήκε δυνατά στο ματς και έχασε δύο σημαντικές ευκαιρίες στα πρώτα 10 λεπτά του αγώνα με τους Χαριστέα και Καμαρά, αλλά από εκεί και μετά ο Ατρόμητος ανέλαβε τα ηνία της αναμέτρησης.

 
Ο Μήτρογλου στο 15′ προειδοποίησε την άμυνα των φιλοξενούμενων και στο 37′ άνοιξε το σκορ. Ο Επστάιν εκτέλεσε το φάουλ και ο διεθνής στράικερ με προβολή νίκησε τον Μπλάζιτς.
 
Με το ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Μπάμπης Τεννές άλλαξε τον κεντρικό του αμυντικό, θέλοντας να περιορίσει τον Μήτρογλου αλλά αυτό δεν έγινε. Και πάλι ο “πιστολέρο” με σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Ιτάνζ στο 51′ και έβαλε για τα καλά μπροστά στο σκορ τον Ατρόμητο.
 
Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, βγήκαν στην επίθεση και μετά από 6 λεπτά ξαναμπήκαν στο ματς με την κεφαλιά του Ετζεγκουέλε.
 
Παρά το γκολ του Παναιτωλικού, ο Ατρόμητος συνέχισε να κυριαρχεί στον αγώνα και έχασε ουκ ολίγες ευκαιρίες για να κάνει τρία τα τέρματα του.
 
Σημαντικότερη όλων αυτή του 72ου λεπτού όταν ο Μήτρογλου με εξαιρετικό ψηλοκρεμαστό πλασέ σημάδεψε το δοκάρι του Μπλάζιτς.

Ατρόμητος: Ιτάνζ, Σκόνδρας, Φυτανίδης, Γιαννούλης, Τομάς, Τάτος (75′ Μπάλας), Ζουέλα, Επστάιν (85′ Μπέλιτς), Γκαρσία, Μήτρογλου, Καραγκούνης (72′ Μπρίτο)

Παναιτωλικός: Μπλάζιτς, Κουτρουμάνος, Μπουμάλ (63′ Καραμαλίκης), Κούσας, Άντι, Ετζεκουέλε, Μουμίν, Καμαρά, Σιόντης (46′ Παλαιολόγος), Θεοδωρίδης, Χαριστέας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε