Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Με “έφαγε” ο Ντούσαν

Χουανφράν: Με έδιωξε ο Μπάγεβιτς
Χουανφράν: Με έδιωξε ο Μπάγεβιτς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Τον πρώην προπονητή του κατηγορεί ο Χουανφράν για την απομάκρυνση του από την ΑΕΚ, αναφέροντας ότι δεν είναι ο πρώτος παίκτης που φεύγει εξαιτίας του.

Σε συνέντευξη του στην SportDay ο Ισπανός αμυντικός μίλησε για την αποχώρηση του από την ΑΕΚ, θεωρώντας υπεύθυνο γι’ αυτή τον Ντούσαν Μπάγεβιτς:

Δεν είμαι ο πρώτος παίκτης που φεύγει έχοντας πρόβλημα με τον προπονητή κι ούτε ο τελευταίος που θα φύγει εξαιτίας του. Και το καλοκαίρι έφυγαν παίκτες, επειδή είχαν πρόβλημα με τον προπονητή, ο Εντίνιο για παράδειγμα. Κάτι που προφανώς δεν είναι τυχαίο. Δεν θα έφευγα όμως αν αγωνιζόμουν, διότι θέλω να αγωνίζομαι.”

Αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε μετά από μία προπόνηση της ΑΕΚ:

“Σ’ αυτή την προπόνηση δεν συνέβη απολύτως τίποτα! Οταν ολοκληρώθηκε, ο προπονητής μού είπε ότι δεν θα προπονηθώ ξανά με την ομάδα. Ξέρω πολύ καλά τι γράφτηκε στις εφημερίδες. Αυτό συμβαίνει διότι περνά η μία άποψη. Εγώ έμεινα σιωπηλός όλο αυτό το διάστημα, έστω κι αν όσα λέγονταν και γράφονταν ήταν εναντίον μου. Δεν θέλω όμως να μπω σ’ αυτό το παιχνίδι. Θα ήταν πολύ εύκολο για μένα να πω τι ακριβώς έχει συμβεί.”

Τα τελευταία νέα Παναθηναϊκού και ΑΕΚ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε