Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Με επιστροφές και ψυχολογία στην Τούμπα

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
Οι Λυμπερόπουλος, Μανωλάς, Μπερνς και Γιάχιτς γυμνάστηκαν κανονικά την Τετάρτη και τέθηκαν στην διάθεση του Μανόλο Χιμένεθ για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Επιστρέφει με Καβάλα ο Σκόκο. Αγώνα δρόμου για Ολυμπιακό κάνει ο Ντιόπ.

Η προετοιμασία της “Ένωσης” για το ντέρμπι της Τούμπας με τον ΠΑΟΚ ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με πολύ αισιόδοξα μηνύματα, καθώς, με εξαίρεση τους Νάτσο Σκόκο και Πάπα Μπούμπα Ντιόπ, που έτσι και αλλιώς έμοιαζε απίθανο να προλάβουν το παιχνίδι της Θεσσαλονίκης, όλοι οι υπόλοιποι παίκτες που προέρχονταν από τραυματισμό, γυμνάστηκαν σε κανονικούς ρυθμούς.
 
Ο Μανόλο Χιμένεθ είδε τους Λυμπερόπουλο, Μανωλά, Γιάχιτς και Μπέρνς να προπονούνται κανονικά. Ο κάθε ένας έχει διαφορετικό πρόβλημα και η αυριανή προπόνηση θα είναι το… κρας τεστ ενόψει Τούμπας, με τις πιθανότητες, όμως να είναι σαφώς υπέρ τους.
 
Σε ότι αφορά τους δύο που δεν προλαβαίνουν την Τούμπα, ο Σκόκο αναμένεται να επιστρέψει στο ματς της επόμενης αγωνιστικής με την Καβάλα, ενώ ο Ντιόπ… τρέχει για να προλάβει το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε