Σάββατο, 20 Απρ.
14oC Αθήνα

Με Έτο και Βιβιάν στο ντέρμπι ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός ξεπέρασε τον τραυματισμό του και τέθηκε στη διάθεση του Δώνη, ο οποίος αναμένεται να τον ξεκινήσει κόντρα στον Ολυμπιακό, όπως και τον Βιβιάν αντί του Κουμαλό στο κέντρο της άμυνας.

Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ολοκληρώθηκε, με τον Γιώργο Δώνη να έχει κάθε λόγο για να χαμογελάει.

Ο Έλληνας τεχνικός είδε τον Έτο να βγάζει χωρίς πρόβλημα το κανονικό πρόγραμμα και όχι απλά τον συμπεριέλαβε στην αποστολή αλλά τον προορίζει για το δεξί άκρο της άμυνας. Στην αριστερή την “μάχη” με τον Σταφυλλίδη φαίνεται πως κερδίζει ο Λίνο, ενώ μπροστά από τον Γλύκο θα βρίσκονται οι Κατσικά και Βιβιάν που φαίνεται πως θα προτιμηθεί αντί του Κουμαλό.

Ο Κάτσε με τον Λαζάρ αναμένεται να ξεκινήσουν στη μεσαία γραμμή,  με τον Ρομπέρ αριστερά, τον Σαλπιγγίδη δεξιά και επιθετικό δίδυμο τους Λόρενς και Αθανασιάδη.

Αναλυτικά στην αποστολή επελέγησαν οι: Γλύκος, Γιακουμής, Έτο, Κωνσταντινίδης, Λίνο, Σταφυλίδης, Κατσικάς, Βιβιάν, Κουμάλο, Φωτάκης, Κάτσε, Λάζαρ, Ρομπέρ, Σαλπιγγίδης, Πόποβιτς, Αθανασιάδης, Πέλκας, Λόρενς.

Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκαρσία-Γεωργιάδης αλλά και ο τιμωρημένος Χακόμπο.

Δύο αγωνιστικές και πρόστιμο στον Χακόμπο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε