Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Με γκολ του Ρομάνο ο Εργοτέλης πήρε νίκη “χρυσάφι”

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Την πρώτη του εντός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Εργοτέλης που επικράτησε με 1-0 της Ξάνθης, η οποία εμφανίστηκε με καθαρά αμυντικούς προσανατολισμούς. Με 10 παίκτες οι “ακρίτες” από το 64′.

Μετά από ένα πρώτο ημίχρονο που κανείς δεν θέλει να θυμάται, ο Εργοτέλης ανέβασε κατακόρυφα την απόδοση του, πίεσε την Ξάνθη και έφτασε στο γκολ που έψαχνε με τον Ρομάνο στο 64′.

Σαν να μην έφτανε αυτό για του φιλοξενούμενους ήρθε και η αποβολή του Μπέρτου στο επόμενο λεπτό. Με δέκα η Ξάνθη δεν μπορούσε να αντισταθεί στον Εργοτέλη που κυνήγησε και δεύτερο τέρμα.

Ο νεαρός Χρυσοφάκης έκανε ότι ήθελε στο γήπεδο, είχε δοκάρι στο 80′ και θα μπορούσε να είχε σημειώσει τουλάχιστον ένα τέρμα.

Αυτό δεν έγινε όμως το σημαντικό για τον Εργοτέλη ήταν το ότι πήρε το τρίποντο, που είναι το δεύτερο συνεχόμενο στο πρωτάθλημα.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Γιαλούσης, Αλεξόπουλος, Χίμπλινγκερ, Ρουμπάκης, Ολίσε (80’ Ορφανός), Μπέτο, Ρομάνο, Βερπακόφσκις (57’ Χρυσοφάκης), Λεάλ, Μπούντιμιρ (90’ Καρέλης).

Ξάνθη: Γκσπούρνινγκ, Μπέρτος, Αντεφέμι (88’ Μπούγκα), Γκλέισον, Στιούαρτ, Φλίσκας, Στρμπα (83’ Μάνδαλος), Κατόνγκο, Μαρσελίνιο, Βασιλακάκης, Πόι (55’ Μπεκαμένγκα).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε