Πέμπτη, 28 Μαρ.
20oC Αθήνα

Με Γκούντγιονσεν και… Παναμέζο η προπόνηση της ΑΕΚ

Ο Ισλανδός επέστρεψε από την πατρίδα του και στην προπόνηση της Δευτέρας συνέχισε τις ασκήσεις ενδυνάμωσης. Στα Σπάτα βρέθηκε και ο Παναμέζος μεσοεπιθετικός Χούλιο Σεγούντο Ρίος, ο οποίος θα περάσει από το… μικροσκόπιο του Κωστένογλου.

 Οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ επέστρεψαν στις προπονήσεις τη Δευτέρα, μετά το ρεπό της Κυριακής, με τον Νίκο Κωστένογλου να έχει στραμμένη και την προσοχή του και στον Χούνιο Σεγκούντο Ρίος.

 
Ο 18χρονος Παναμέζος μέσος βρίσκεται στην Ελλάδα, προκειμένου να δοκιμαστεί από τον Έλληνα τεχνικό. Αν ο νεαρός παίκτης αφήσει καλές εντυπώσεις, τότε θα αποκτηθεί.
 
Επίσης στα Σπάτα, βρέθηκε για πρώτη φορά μέσα στο 2012 ο Εϊντούρ Γκούντγιονσεν, συνεχίζοντας το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό.
 
Στα υπόλοιπα της προπόνησης, ο Νίκος Κωστένογλου ενόψει Ξάνθης, έχει τα λιγότερα προβλήματα εδώ και πολύ καιρό, καθώς όλοι οι παίκτες του επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό εκτός από τον νεαρό Εγγλέζου που έκανε πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Στην προπόνηση δεν πήρε μέρος ο διεθνής Ταξιάρχη Φούντας.
 
Όσον αφορά του υπόλοιπους ποδοσφαιριστές, προπονήθηκαν κανονικά με τον Νίκο Λυμπερόπουλο να μπαίνει σε φουλ ρυθμό και ετοιμάζεται να αγωνιστεί στον αγώνα με την Ξάνθη, με δεδομένη και την απουσία του Σιαλμά (λόγω κόκκινης κάρτας).

Ο Κάλα και το… σενάριο για την Σαραγόσα του Χιμένεθ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε