Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Με Γκρέταρσον και ενδεκάδα Τούμπας η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ, EUROKINISSI

Ο νέος τεχνικός διευθυντής της “Ένωσης” έφτασε στην Αθήνα και θα παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Στους 11 που ξεκίνησαν στην Τούμπα προσανατολίζεται ο Μπάγεβιτς.

Ο Άρναρ Γκρέταρσον πάτησε… Ελλάδα το απόγευμα του Σαββάτου χωρίς να θέλει να μιλήσει στους εκπροσώπους του Τύπου που τον περίμεναν στο “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ο Ισλανδός θα έχει συνάντηση με τους διοικούντες και τον προπονητή της ΑΕΚ , ενώ από την Δευτέρα θα αναλάβει και τυπικά τα νέα του καθήκοντα.

 
Δεν θέλω να απαντήσω σε καμία ερώτηση. ‘Ηρθα γιατί με κάλεσε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, ο κ. Αδαμίδης. Θα μείνω για λίγες μέρες. Θα δω τον αγώνα με τον Πανιώνιο”, αρκέστηκε να πει ο Γκρέταρσον.
 
Από κει και πέρα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της ομάδας για τον αγώνα με τον Πανιώνιο. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του όπως στην Τούμπα με τον Αραμπατζή κάτω από τα δοκάρια. Στην άμυνα ο Μαϊστόροβιτς θα έχει δίπλα του τον Μανωλά, αριστερά θα είναι ο Καράμπελας και δεξιά ο Γιάχιτς. Τα δύο αμυντικά χαφ θα αποτελέσουν οι Καφές και Γκέντσογλου, στα άκρα Σκόκο και Λεονάρντο, ενώ το επιθετικό δίδυμο θα αποτελείται από Μπλάνκο και Τζιμπούρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε