Παρασκευή, 29 Μαρ.
17oC Αθήνα

Με Ιωαννίδη στην Πάτρα ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο επιθετικός της ομάδας νέων του Ολυμπιακού, Νίκος Ιωαννίδης συμπεριελήφθη απ’ τον Λεονάρντο Ζαρντίμ στην 18άδα της ρεβάνς της 3ης φάσης του κυπέλλου με την Παναχαϊκή, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη στις 8 το βράδυ στην Πάτρα.

Το απόγευμα της Τρίτης οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους για τον αγώνα Κυπέλλου της Τετάρτης κόντρα στην Παναχαϊκή, εκτός έδρας για την 3η φάση του θεσμού.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, ανακοίνωσε και τους 18 ποδοσφαιριστές οι οποίοι απαρτίζουν την αποστολή της ομάδας για την αναμέτρηση με τους Πατρινούς. Σε αυτήν συμπεριλαμβάνονται τόσο τον Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος θεωρούνταν αμφίβολος λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο, όσο και ο ποδοσφαιριστής των Νέων, Νίκος Ιωαννίδης!

Εκτός πλάνων του Πορτογάλου τεχνικού βρίσκονται οι τραυματίες Αμπντούν, Τοροσίδης, Σιόβας, Πάντελιτς, Τάτος, Αβραάμ Παπαδόπουλους και για αγωνιστικούς λόγους οι Μανιάτης, Βλαχοδήμος και Κάρολ.

Συγκεκριμένα, η αποστολή αποτελείται από τους: Μέγιερι, Γιαννιώτη, Ζαραδούκα, Χολέμπας, Μανωλά, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Φετφατζίδη, Φέισα, Μήτρογλου, Τζεμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ, Ιωαννίδη.

“Χάνει” Αμπντούν αλλά όχι Τζιμπούρ ο Ολυμπιακός

Οδεύει προς Γερμανία ο Φετφατζίδης

Τα είπαν Ζαρντίμ και Μαρινάκης

Προβλήματα στον Ολυμπιακό ενόψει Κυπέλλου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε