Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Με ήρωα τον Βαρέλα γλίτωσε την “αυτοκτονία” η Πορτογαλία

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι Δανοί επέστρεψαν από το 2-0, ο Ρονάλντο έχανε τα τετ α τετ αλλά η χρυσή αλλαγή του Μπέντο, ο Βαρέλα σκόραρε στο 87΄και έδωσε στους Πορτογάλους το πρώτο τους τρίποντο στο Euro 2012, σε ένα από τα καλύτερα ματς μέχρι τώρα στην διοργάνωση.

To LIVE του αγώνα

Η Δανία μπήκε καλύτερα στο ματς όμως η Πορτογαλία γρήγορα κατάφερε να βρει τα πατήματα της και πάρει τα ηνία. Η ομάδα του Πάουλο Μπέντο κατάφερε να προηγηθεί με την κεφαλιά του Πέπε στο 24΄, ενώ 12 λεπτά αργότερα ο Πόστιγκα εκμεταλλεύτηκε την εξαιρετική πάσα του Νάνι για το 2-0.

Η απάντηση των Δανών ήταν άμεση καθώς ο Μπέντνερ με κεφαλιά από κοντά μείωσε στο 41ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πορτογάλοι συνέχισαν να πιέζουν βρίσκοντας πολλούς χώρους στο ανοιχτό γήπεδο, όμως ο Ρονάλντο δεν μπόρεσε να νικήσει σε δύο περιπτώσεις τετ α τετ τον Άντερσεν. Σα να μην έφτανε αυτό ο Μπέντνερ “χτύπησε” για δεύτερη φορά στο 80΄και πάλι με κεφαλιά.

Η Πορτογαλία βγήκε μαζικά στην επίθεση στην συνέχεια με τον Μπέντο να ρίχνει στο ματς όλα του τα επιθετικά όπλα. Ένα από αυτά, ο Βαρέλα τρία λεπτά μετά την είσοδο του στο παιχνίδι με δυνατό δεξί σουτ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του και την κράτησε ζωντανή για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Δανία (Όλσεν): Άντερσεν, Γιάκομπσεν, Κιάερ, Άγκερ, Πόουλσεν, Κβιστ, Ζίμλινγκ(16’ Γ. Πόουλσεν), Ρόμενταλ (60’ Μίκελσεν), Έρικσεν, Κρον Ντέλι (90΄Σένε), Μπέντνερ

Πορτογαλία (Μπέντο): Πατρίτσιο, Περέιρα, Άλβες, Πέπε, Κοεντράο, Μουτίνιο, Μεϊρέλες (84΄Βαρέλα), Βελόσο, Νάνι (89΄Ρολάντο), Ρονάλντο, Πόστιγκα (64’ Ολιβέιρα)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε