Σάββατο, 27 Απρ.
16oC Αθήνα

Με καρδιά… πρωταθλήτριας, στα προημιτελικά η Ίντερ

 Επική ανατροπή πέτυχε μέσα στο “Allianz Arena” η Ίντερ. Οι πρωταθλητές Ευρώπης επικράτησαν της Μπάγερν Μονάχου 3-2, παίρνοντας παλικαρίσια πρόκριση για τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ. Στους “8” πέρασε και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

 

 Το τέρμα του Πάντεφ στο 88’ έδωσε το μεγάλο «διπλό» στους Ιταλούς, αποτέλεσμα με το οποίο κάλυψαν το 0-1 του Μιλάνου. Μεγάλο το… χουνέρι για τους Βαυαρούς, που έμειναν εκτός στόχων από Μάρτιο μήνα.

 
Οι «Νερατζούρι» μπήκαν καλύτερα στα πρώτα λεπτά και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 3’ με τον Ετό. Μετά το αρχικό σοκ, οι Βαυαροί ανέβηκαν και ισοφάρισαν στο 21′ με το γυριστό σουτ του Γκόμες. Το ημίχρονο έκλεισε με τους Γερμανούς να προηγούνται με το γκολ του Μίλερ (31’). Η ομάδα του Λεονάρντο κατάφερε να ξαναμπεί στο παιχνίδι στο 63′ με το γκολ του Σνάιντερ. Την… μυθική πρόκριση στην Ίντερ χάρισε ο Πάντεφ, λίγο πριν το παιχνίδι μπει στα… χασομέρια (88’).
 
Στο άλλο ματς της βραδιάς, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δυσκολεύτηκε, αλλα πήρε τελικά την πρόκριση επί της Μαρσέιγ, νικώντας της στο «Ολντ Τράφορτν» με 2-1. Πρωταγωνιστής για την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον ο Χαβιέ Ερνάντες που πέτυχε και τα δυο γκολ της ομάδας του (5’, 75’). Για τους Γάλλους μείωσε με αυτογκόλ ο Μπράουν (82′).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε