Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Με Κοντρέρας η “ερυθρόλευκη” προπόνηση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Χιλιανός αμυντικός επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα των προπονήσεων του Ολυμπιακού. Πιθανότατα θα “προστατευθεί” με ΠΑΣ, ενόψει Σάλκε.

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού ολοκλήρωσε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολούθησε το τελευταίο διάστημα, λόγω τραυματισμού (είχε υποστεί θλάση στο αριστερό του πόδι), και τη Δευτέρα επανήλθε στο κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας του Ολυμπιακού.

Ωστόσο το πιθανότερο είναι ο Ζαρντίμ να προφυλάξει τον Χιλιανό στο ματς στους Ζωσιμάδες, ώστε να τον έχει πανέτοιμο για την πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Σάλκε στο “Γ. Καραϊσκάκης”.

Η πρώτη προπόνηση μετά το διήμερο ρεπό που είχαν το Σαββατοκύριακο οι ερυθρόλευκοι, διεξήχθη φυσικά χωρίς τους διεθνείς. Αρχικά οι παίκτες του Ολυμπιακού έκαναν ασκήσεις τεχνικής, με πολλές και γρήγορες πάσες.

Στη συνέχεια έκαναν τελειώματα, στη μία εστία, με σουτ έξω από την περιοχή. Πριν ολοκληρώσουν την προπόνησή τους, έπαιξαν και δίτερμα, στο μισό γήπεδο. Την Τρίτη θα πραγματοποιηθούν δύο προπονήσεις, το πρωί στις 9:00 και το απόγευμα στις 18:30.

Η μπάλα στα “πόδια” του Μαρινάκη

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε