Πέμπτη, 28 Μαρ.
22oC Αθήνα

Με κόσμο στη Βιέννη ο ΠΑΟΚ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Παρά το ότι ο Δικέφαλος του βορρά αναμένει την τιμωρία της UEFA για τα επεισόδια στην Τούμπα, οι άνθρωποι του συλλόγου αποφάσισαν να παραδώσουν τα 800 εισιτήρια στους φιλάθλους τους για να ταξιδέψουν στη Βιέννη.

Με ανακοίνωση της η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ενημερώνει τον κόσμο για την απόφαση της να διαθέσει τα εισιτήρια για τη ρεβάνς των πλέι οφ του Europa League κόντρα στην Ραπίντ Βιέννης και τους καλεί να είναι προσεκτικοί αφού έχουν… δώσει δικαίωμα στην UEFA, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα.

Η ανακοίνωση:

“Ενόψει της εκδρομής των φιλάθλων μας στη Βιέννη και δεδομένης της αυστηρής τιμωρίας που αναμένεται να επιβληθεί από την UEFA θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

Θα ήταν πολύ εύκολο για εμάς να μην παραλάβουμε εισιτήρια για την Βιέννη. Δεν θα σταματήσουμε όμως να προασπιζόμαστε το δικαίωμα των φιλάθλων μας να ακολουθούν παντού την ομάδα τους.

Είναι γεγονός ότι βρισκόμαστε στο στόχαστρο της UEFA και δώσαμε το δικαίωμα, δικαιολογημένα ή αδικαιολόγητα, στους κακοπροαίρετους να σπιλώσουν συνολικά το όνομα του οπαδικού κινήματος του ΠΑΟΚ.

Είναι επίσης γεγονός ότι ομάδα και κόσμος την τελευταία τριετία έχουν δώσει μαθήματα συμπεριφοράς στην Ευρώπη κερδίζοντας εγκωμιαστικά σχόλια. Ούτε η ομάδα θα πετύχαινε τόσα πολλά χωρίς τους φιλάθλους της, ούτε οι οπαδοί θα ταξίδευαν παντού στην Ευρώπη αν η ομάδα δεν παρουσιαζόταν τόσο προσηλωμένη στο Ευρωπαϊκό όνειρο.

Σ’ αυτό το ταξίδι πρέπει να είμαστε μαζί. Θα κάνουμε τα πάντα να συνεχίσουμε και θέλουμε την προσήλωση των οπαδών μας. Είναι δεδομένο ότι εντός ή εκτός γηπέδου θα υπάρξουν προκλήσεις προς τους εκδρομείς του ΠΑΟΚ, που έχουν όμως την μεγάλη ευθύνη να διατηρήσουν την ψυχραιμία τους.

Είναι ζήτημα διατήρησης της αξιοπρέπειάς μας και της ευρωπαϊκής προοπτικής της ομάδας, να μείνουμε ανεπηρέαστοι από την οποιαδήποτε πρόκληση και να αποδείξουμε ότι είμαστε άξιοι να διοργανώνουμε μεγάλες εκδρομές παντού στην Ευρώπη.

Εχουμε εμπιστοσύνη ότι μαζί με τη συνδρομή των φιλάθλων μας θα τα καταφέρουμε.

Δουλειά όλων μας είναι η πρόκριση της ομάδας και η συμμετοχή στους ομίλους.

Με τιμή,
Ο Πρόεδρος και το ΔΣ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ”

Η UEFA δεν δέχτηκε τους εκπροσώπους του ΠΑΟΚ!

Πλήγμα για ΠΑΟΚ και Εθνική – Κάταγμα ο Σαλπιγγίδης!

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε