Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Με λένε… Αλέξις

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Ο Αλέξις Σάντσες… συστήθηκε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κάνοντας άνω – κάτω την άμυνα της Ονδούρας, εντυπωσιάζοντας το κοινό και χαρίζοντας στην Χιλή την πρώτη της νίκη μετά από 13 παιχνίδια.

 

To LIVE του αγώνα

 
Πράγματα και θαύματα έκανε στον αγωνιστικό χώρο του “Μομπέλα” ο μεσοεπιθετικός της Ουντινέζε. Οι αμυντικοί της Ονδούρας βρήκαν τον μπελά τους με τον Αλέξις Σάντσες και δεν μπόρεσαν να τον σταματήσουν ούτε όταν έβαζαν δεύτερο και τρίτο παίκτη πάνω του. Το γκολ της Χιλής, πάντως, το πέτυχε ο Μποσεζούρ με τον Ίσλα να δίνει την ασίστ στο 34΄.
 
Το σκορ μπορεί να χαρακτηριστεί ιδιαίτερα τιμητικό για την Ονδούρα, αφού οι Χιλιανοί έχασαν πολλές ευκαιρίες να δώσουν ακόμα και διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους.
 
Η ομάδα του Μαρσέλο Μπιέλσα που εντυπωσίασε με την απόδοση και το επιθετικό παιχνίδι της, πέτυχε την πρώτη της νίκη σε Παγκόσμιο Κύπελλο μετά από 13 αγώνες.

Οι συνθέσεις:

Ονδούρα (Ρεϊνάλδο Ρουέντα): Βαγιαδάρες, Τσάβεζ, Φιγκερόα, Νούνιεζ(78′ Μαρτίνεζ), Γ. Παλάσιος, Παβόν(60′ Γουέλκαμ), Εσπινόζα, Αλβάρεζ, Γκεβάρα(65′ Τόμας), Ισαγκίρε, Μεντόζα

Χιλή (Μαρσέλο Μπιέλσα): Μπράβο, Πόντσε, Ίσλα, Καρμόνα, Σάντσεζ, Βιντάλ(81′ Κοντρέρας), Βαλντίβια(87′ Γκονζάλεζ), Φερνάντεζ, Μποσεζούρ, Μέντελ, Μιγιάρ(51′ Χάρα)

Διαιτητής: Μέιλετ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε