Πέμπτη, 28 Μαρ.
19oC Αθήνα

Με “Λύμπε” στη Θεσσαλονίκη η ΑΕΚ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος επέστρεψε μετά από 1,5 μήνα στην αποστολή της ΑΕΚ και θέτει υποψηφιότητα ακόμη και για την αρχική ενδεκάδα στο ντέρμπι κόντρα στον ΠΑΟΚ. Χιμένεθ: Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα.

Ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους τραυματίες Σκόκο, Ντιόπ και στον τιμωρημένο Νταντόμο. Αντίθετα θα έχει στη διάθεσή του, για πρώτη φορά μετά από 1,5 μήνα, τον Νίκο Λυμπερόπουλο.

“Περιμένουμε να είναι ένα πολύ δύσκολο ματς, όμως έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Είμαστε προετοιμασμένοι για όλα τα αποτελέσματα ακόμα κι αν αυτό είναι η ήττα αν και φυσικά δεν είναι το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα” δήλωσε κατα την αναχώρηση της αποστολής, ο Μανόλο Χιμένεθ.

Οσον αφορά στους τραυματίες ο Χιμένεθ τόνισε: “Θα τους δω σε τι κατάσταση βρίσκονται εντός αγωνιστικού χώρου κι αν θα καταφέρουν να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του αγώνα και να βοηθήσουν την ομάδα.”

Η αποστολή της ΑΕΚ:

Αραμπατζής, Σάχα, Καφές, Πατσατζόγλου, Νασούτι, Μανωλάς, Δέλλας, Γκερέιρο, Λεονάρντο, Τζιμπούρ, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Μπλάνκο, Λαγός, Έντερ, Μπερνς, Λυμπερόπουλος, Γκέντσογλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε