Σάββατο, 27 Απρ.
15oC Αθήνα

Με μαθητές τα ντέρμπι “αιωνίων” στο βόλεϊ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μαθητές δημοτικών σχολείων, αθλητές του βόλεϊ όλων των σωματείων και φίλαθλοι με προσωπικές προσκλήσεις θα βρεθούν στις εξέδρες των γηπέδων που θα φιλοξενήσουν τους αγώνες βόλεϊ μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού μέχρι το τέλος της σεζόν, τόσο στο Κύπελλο Ελλάδας όσο και στο πρωτάθλημα.

Συνάντηση που κράτησε περισσότερο από δύο ώρες είχαν εκπρόσωποι του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού παρουσία του εκπροσώπου της ΓΓΑ, Βασίλη Ντάκουρη ο σχετικά με τις συνθήκες διεξαγωγής τόσο του ημιτελικού της Τετάρτης (2/3) για το Κύπελλο Αντρών στο βόλεϊ, όσο και για τις αναμετρήσεις των «αιωνίων» στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Ο Ντάκουρης ξεκαθάρισε ότι η Πολιτεία δεν δέχεται να γίνουν οι αγώνες παρά μόνο αν οι αθλητές είναι μαθητές και αθλητές.
 
Τελικά, μετά από πολλές διαπραγματεύσεις οι δύο “αιώνιοι” συμφώνησαν σε αυτή την προοπτική ενώ δεν τέθηκε ποτέ ζήτημα αναβολής ή αλλαγής έδρας, και αυτοί που θα βρεθούν στις κερκίδες των κλειστών του Ρέντη και του Μετς θα είναι: ανήλικοι αθλητές του γηπεδούχου σωματείου απ’ όλα τα αθλήματα, συνοδευόμενοι από τους προπονητές τους, παιδιά από Ακαδημίες (συμπεριλαμβανομένων και άλλων σωματείων που θα επιλέξει ο γηπεδούχος), αθλητές -αποκλειστικά- του βόλεϊ ανεξαρτήτου ηλικίας, μαθητές δημοτικών σχολείων, χορηγοί, μέλη Δ.Σ., προπονητές, διαιτητές.
 
Στον αντίποδα, υπήρξαν και μερικές διαφωνίες, σε ότι είχε να κάνει με το ποιος θα αναλάμβανε την ευθύνη σε περίπτωση που θα υπήρχαν και προσκλήσεις αλλά και σχετικά με το ποιά παιχνίδια θεωρούνται “ειδικής διαχείρισης”. Τέλος, όσον αφορά τα οικονομικά, η ΓΓΑ ξεκαθάρισε ότι είναι διατεθειμένη να καλύψει την οποιαδήποτε οικονομική ζημιά των δύο συλλόγων από την απώλεια των εισιτηρίων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε