Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Με Μιραλάς και “τρομοκράτη” στο ντέρμπι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Την ενδεκάδα που παρέταξε στο “Κλεάνθης Βικελίδης” προσανατολίζεται να ξεκινήσει και στο σαββατιάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ο Ερνέστο Βαλβέρδε με την διαφορά πως ο Τοροσίδης θα πάρει τη θέση του Μανιάτη.

Βαλβέρδε: Να τους κάνουμε να υποφέρουν

Ο προπονητής των “ερυθρολεύκων” έκανε κάποιες ενδεικτικές δοκιμές στην προπόνηση της Τρίτης αναφορικά με τα πλάνα του για την ενδεκάδα του ντέρμπι. Από όσα έδειξε ο Ισπανός δεν προκύπτουν σημαντικές αλλαγές παρά μόνο η επιστροφή του Βασίλη Τοροσίδη (τραυματίας στο “Κλεάνθης Βικελίδης”) στο δεξί άκρο της άμυνας αντί του Γιώργου Μανιάτη.

Οι υπόλοιποι σε άμυνα και μεσαία γραμμή είναι λίγο-πολύ γνωστοί. Μπροστά από τον Πάρντο θα παίξουν οι Τοροσίδης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ και Μπράβο. Ιμπαγάσα και Μοντέστο θα σηκώσουν το βάρος στη μεσαία γραμμή με τον Φουστέρ μπροστά τους, ενώ ο Ριέρα έχει “καπαρωμένη” τη θέση στα αριστερά.

Μοιραία όλο το ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στον παίκτη που θα ξεκινήσει στα δεξιά καθώς επηρεάζει και τον επιθετικό. Ο Βαλβέρδε, λοιπόν, δοκίμασε τον Μιραλάς σε ρόλο δεξιού εξτρέμ και τον Τζιμπούρ στην κορυφή, ενώ έδινε συνεχώς οδηγίες στους δύο και τον Ριέρα να αλλάζουν συνεχώς θέσεις.
 
Με αυτόν τον τρόπο και αυτούς του 11 αναμένεται να ξεκινήσει ο Ολυμπιακός στο ντέρμπι των “αιωνίων”, ενώ τις επόμενες ημέρες θα φανεί αν ετοιμάζει κάποιο σχέδιο ο Ισπανός τεχνικός για την εξουδετέρωση του Σισέ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε