Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Με Μιχαηλίδη και Πετρόπουλο η πρώτη συγκέντρωση της Εθνικής

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Χρυσόστομος Μιχαηλίδης είναι ο τελευταίος παίκτης που κάλεσε ο Φερνάντο Σάντος ενόψει των αγώνων κόντρα στη Γεωργία και την Κροατία για τα προκριματικά του Ευρπωπαϊκού πρωταθλήματος.

Ο Κώστας Κατσουράνης έδωσε το στίγμα για τις δύο πρώτες αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας για τα προκριματικά του Eyro 2012.

“Είναι δύο δύσκολα παιχνίδια. Πρώτα θα κοιτάξουμε τη Γεωργία. Να δημιουργήσουμε καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο. Ίσως να είναι πιο σημαντικό ματς αυτό με τη Γεωργία. Θα ήταν καλύτερο να έχουμε παιχνίδια στα πόδια μας και νομίζω ότι την εποχή αυτή που οι ομάδες δεν είναι απόλυτα έτοιμες, είναι καλό που θα παίξουμε με την Κροατία εκτός έδρας.

Πρέπει να κερδίζεις τα θεωρητικά εύκολα ματς και να μαζέψεις όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται στα πιο δύσκολα. Όταν δεν παίζουμε καλά, τίποτα δεν είναι εύκολο.

Η αλήθεια είναι ότι δεν έχουμε πολύ χρόνο. Πρέπει να τα δώσουμε όλα. Χρειάζεται χρόνος για να εφαρμόσουμε τα όσα θέλει ο προπονητής. Το καλό είναι ότι οι παίκτες γνωρίζονται μεταξύ τους και αυτό θα μας βοηθήσει.”

Από την πλευρά του ο Αντώνης Πετρόπουλος δήλωσε ευτυχισμένος με την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα:

“Το πρώτο ματς είναι δύσκολο, επειδή είναι η πρεμιέρα της προκριματικής φάσης. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για να ξεκινήσουμε νικηφόρα και μετά να κοιτάξουμε την Κροατία. Έχουμε πολύ καλή ομάδα και πιστεύω ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Η ψυχολογία είναι ανεβασμένη. Αυτό είναι σημαντικό κομμάτι. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο. Πάνω από όλα να είμαι υγιής. Στο πίσω μέρος του μυαλού μου περίμενα την κλήση.”

Οι 22 παίκτες που έχει μαζί του ο Σάντος ενόψει των αγώνων κόντρα στη Γεωργία (την Παρασκευή 03/09) και την Κροατία (Την Τρίτη 07/09).

Τζόρβας, Σηφάκης, Μιχαηλίδης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Παπασταθόπουλος, Α. Παπαδόπουλος, Μαλεζάς, Σπυρόπουλος, Τζαβέλλας, Κατσουράνης, Τζιόλης, Τοροσίδης, Μανιάτης, Καραγκούνης, Καφές, Κονέ, Πετρόπουλος, Νίνης, Σαλπιγγίδης, Σαμαράς, Μήτρογλου, Γκέκας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε