Πέμπτη, 25 Απρ.
19oC Αθήνα

Με οδηγό τον… Ολυμπιακό στην Ρωσία

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Παναθηναϊκός αναχώρησε για το Καζάν όπου θα παίξει το τελευταίο χαρτί του απέναντι στην Ρούμπιν για την συνέχεια του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, με τον Καντέ να δηλώνει πως αυτή είναι η τελευταία ευκαιρία της ομάδας του.

Ο Σεντρίκ Καντέ χαρακτήρισε την αναμέτρηση της Τρίτης ως την τελευταία ευκαιρία της ομάδας του. Οδηγός για τους “πράσινους” το δεύτερο ημίχρονο με τον Ολυμπιακό.
 
“Αυτό το ματς αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία στο θεσμό”, δήλωσε αρχικά ο Σεντρίκ Καντέ λίγο πριν απογειωθεί με την υπόλοιπη αποστολή για την Ρωσία. “Η νίκη επί του Ολυμπιακού μας δίνει αυτοπεποίθηση, είναι ότι καλύτερο στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, ώστε να πάμε στο Καζάν για το θετικό αποτέλεσμα. Το Τσάμπιονς Λιγκ είναι μια διαφορετική διοργάνωση και αυτό το ματς αποτελεί την τελευταία μας ευκαιρία στον θεσμό. Πρέπει κόντρα στην Ρούμπιν να τα δώσουμε όλα και να νικήσουμε οπωσδήποτε, αν θέλουμε να έχουμε ελπίδες πρόκρισης. Μετά ακολουθεί το παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα στην Αθήνα, που θα κυνηγήσουμε το θετικό αποτέλεσμα και να πάμε μετά στην Κοπεγχάγη να τα δώσουμε όλα για την πρόκριση”, κατέληξε.
 
Την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη Ρωσία αποτελούν οι: Τζόρβας, Καρνέζης, Φερνάντες, Σαριέγκι, Καντέ, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλος, Ιωαννίδης, Μαρίνος, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Ζιλμπέρτο, Σιμάο, Πλεσί, Λουίς Γκαρσία, Γκοβού, Χριστοδουλόπουλος, Πετρόπουλος, Σισέ και Μαυρίας

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε