Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Με Ορμπάιθ κόντρα στον Παναιτωλικό

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Ο Βάσκος μέσος προπονήθηκε κανονικά την Παρασκευή και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αναμέτρηση με τον Παναιτωλικό. Εκτός Μέλμπεργκ και Γέστε που… τρέχουν να προλάβουν την Άρσεναλ.

Ο Πάμπλο Ορμπάιθ ξεπέρασε το πρόβλημα που είχε στους προσαγωγούς και τέθηκε ξανά την διάθεση του Βαλβέρδε, ενώ στην αποστολή για το ματς με τον Παναιτωλικό βρίσκεται μετά από αρκετό και ο Τάσος Παπάζογλου που επίσης επιστρέφει από τραυματισμό.
 
Αντίθετα αποκλείστηκε ο Γιάννης Ζαραδούκας αλλά και οι τραυματίες Φέισα, Μακούν, Φουστέρ, Μέλμπεργκ και Γέστε με τους δύο τελευταίους να κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν την αναμέτρηση με την Άρσεναλ, την Τρίτη. Πάντως ο Μέλμπεργκ έχει περισσότερες πιθανότητες από τον Γέστε για να δώσει το παρών κόντρα στους Λονδρέζους.
 
Η αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό αποτελείται από τους εξής: Κοστάνσο, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χολέμπας, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Χαβίτο, Μόνχε, Ιμπαγάσα,, Φετφατζίδης, Τζιμπούρ, Πάντελιτς, Αμπντούν

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε