Παρασκευή, 19 Απρ.
16oC Αθήνα

Με Ουρτάδο στο Κύπελλο, με Φουστέρ στο ντέρμπι

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Παίκτες που δεν βρίσκονταν εντός εντεκάδας σε αρκετούς αγώνες, συμπεριέλαβε στην αποστολή του Ολυμπιακού, για τον αυριανό αγώνα Κυπέλλου ΟΠΑΠ με την Ηλιούπολη, ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Ισπανός τεχνικός θα δώσει χρόνο συμμετοχής στους Νέμεθ και Μήτρογλου που έχουν μείνει αρκετές φορές εκτός αποστολής. Παράλληλα, συμπεριέλαβε τους: Γκαλίτσιο και Μοϊσές Ουρτάδο, για πρώτη φορά μετά την ολοκλήρωση της  αποθεραπείας του παίκτη.

Η αποστολή του Ολυμπιακού: Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Μήτρογλου, Ρ. Μπράβο, Νέμεθ.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Ριέρα, Φουστέρ, Τοροσίδης, Μέλμπεργκ. Ωστόσο, ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, ο Φουστέρ υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε, καθώς οι εξετάσεις που έκανε σήμερα ο Ισπανός(ταλαιπωρείται από οίδιμα στον δεξί δικέφαλο), δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό και την Πέμπτη θα μπεί σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης.

Τα πράγματα δεν είναι θετικά για τον Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός έκανε και σήμερα ατομικό πρόγραμμα και η κατάστασή του θα εκτιμηθεί μετά τις προπονήσεις των επόμενων ημερών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε