Σάββατο, 20 Απρ.
13oC Αθήνα

Με πρωτοβουλία του Τροχανά έγινε η συνάντηση

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Θωμάς Μαύρος επιβεβαίωσε ότι είχε συνάντηση με τον Μιχάλη Τροχανά, χωρίς να προχωρήσει σε λεπτομέρειες.

Ο πρώην πρόεδρος της ΑΕΚ μίλησε στο AEK365 και τόνισε ότι η συνάντηση με τον Μιχάλη Τροχανά έγινε με πρωτοβουλία του εμπνευστή της κίνησης “Θεμέλιο 21”, ενώ ξεκαθάρισε ότι δεν έχει καμία σχέση με το θέμα προπονητή.

“Δεν ήταν με δική μου πρωτοβουλία αυτή η συνάντηση. Ο κ. Τροχανάς με κάλεσε και πήγα από περιέργεια περισσότερο, να ενημερωθώ για το «Θεμέλιο 21» – καθώς τότε που είχε βγει το θέμα δεν ήμουν «παρών». Πάνω σε αυτό το πρότζεκτ σκέφτεται κάτι ο κ. Τροχανάς. Με κάλεσε πήγα κι εγώ, να ενημερωθώ. Μου είπε αν θέλω να μπω κι εγώ στην ομάδα, αλλά ακόμα δεν ξέρω. Είναι μία πρωτοποριακή σκέψη. Να βάλουν δηλαδή κάποιοι επιφανείς οικονομικά ΑΕΚτζήδες κάποια χρήματα. Θα ήταν καλό αν προχωρούσε, δεν γνωρίζω όμως αν μπορεί να γίνει πράξη. Αυτό είναι το θέμα, να μπορεί να υλοποιηθεί. Θα έχω ακόμα μία συνάντηση με τον κ. Τροχανά, οι δύο μας, να μου εξηγήσει κάποια πράγματα.

Δεν έχω καμία σχέση με τα προπονητικά, στην ΑΕΚ. Άλλοι κινούν τα νήματα. Δεν ασχολούμαι, καθόλου εγώ με αυτό το θέμα. Δεν έχω λόγο και θέση, εξάλλου πλέον.

Για μένα η ΑΕΚ θα είναι πάντα… ΑΕΚ. Δεν ήταν ποτέ ο Θωμάς. Το μπάσιμό μου στην ομάδα, είμαι σίγουρος ότι ήταν επικερδές για την ομάδα. Αν δεν έμπαινα, η ΑΕΚ θα είχε διαλυθεί στις 15 Ιουνίου. Δεν θα έρχονταν αυτά τα λεφτά από τα διαρκείας. Προσωπικά νοιώθω χαρούμενος. Μαζί με τον κόσμο, συνέβαλα κι εγώ στην προσπάθεια να σωθεί η ΑΕΚ και τώρα να υπάρχει ενδιαφέρον επενδυτών για την ΠΑΕ, όπως του κ. Βιντιάδη. Διαφορετικά, δεν θα υπήρχε καμία ΠΑΕ και κανένας κ. Βιντιάδης. Θα είχαμε διαλυθεί. Χωρίς να θέλω να ευλογήσω τα γένια μου, αλλά αυτή είναι η αλήθεια.

Και το Σάββατο είδαμε πάλι πόσο άτυχη είναι αυτή η ομάδα. Στην πρώτη φάση μας έκαναν γκολ κι ενώ εμείς θα μπορούσαμε νωρίτερα να είχαμε πετύχει ένα – δύο τέρματα. Αντικειμενικά η ΑΕΚ θα μπορούσε τώρα να είχε 7-8 βαθμούς και δεν θα μιλούσε κανείς για υποβιβασμό. Άσχετα, αν εγώ είμαι σίγουρος ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πέσει η ΑΕΚ. Θέλει όμως διοικητική ηρεμία, γιατί παιδιά είναι στο ρόστερ και είναι λογικό να επηρεάζονται. Αν έρθει διοικητική ηρεμία, κάθε παίκτης θα βγάζει στο γήπεδο 20 και 30% παραπάνω απ’ αυτό που δείχνει ως τώρα.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε