Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Με προβλήματα στην άμυνα ο Παναθηναϊκός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.
ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ ένιωσε ενοχλήσεις στη φτέρνα και δεν μπόρεσε να προπονηθεί. Η συμμετοχή του Γάλλου στην αναμέτρηση της Τρίτης κόντρα στην Ξάνθη είναι αμφίβολη.

Αντίθετα ο Γιούρκας Σεϊταρίδης προπονήθηκε κανονικά και ο Φερέιρα μπορεί να τον υπολογίζει. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησαν οι Καντέ, Σιμάο και Πετρόπουλος.

Στα μετεγγραφικά, ο Έρικ Γέντρισεν που φερόταν έτοιμος να υπογράψει στον Παναθηναϊκό δήλωσε ότι δεν έχει μιλήσει ποτέ με τους πράσινους:

“Ήρθα το Σάββατο το απόγευμα και είχαμε την πρώτη μας προπόνηση μετά τη διακοπή. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι προσωπικά δεν έχω υπογράψει ακόμα τίποτα και δεν έχω μιλήσει με κανέναν από τον αθηναϊκό σύλλογο. Αυτή τη στιγμή προπονούμαι κανονικά με τους συμπαίκτες μου στη Σάλκε. Θα δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα στις επόμενες ημέρες.

Απ’ όσα είμαι σε θέση να γνωρίζω, ο Παναθηναϊκός είναι ο πιο σοβαρός υποψήφιος για την απόκτηση μου, αλλά δεν έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση ακόμα. Αν ολοκληρωνόταν αυτή η μετακίνηση θα ήμουν σίγουρα χαρούμενος, θα ήταν μια νέα εμπειρία γιατί στο εξωτερικό έχω αγωνιστεί μόνο στην Γερμανία. Ξέρω ότι ο Παναθηναϊκός γεμάτο ρόστερ κι ακόμα και εκεί δεν θα είναι εύκολο να αγωνιστώ.”

Άλλος ένας παίκτης που ήταν στο στόχαστρο των πράσινων χάθηκε οριστικά. Πρόκειται για τον Σλάβομιρ Πέτζκο. Ο Πολωνός μεσοεπιθετικός ανακοινώθηκε από την Κολωνία.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε