Παρασκευή, 19 Απρ.
15oC Αθήνα

Με Ριέρα και Ντουντού

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Μετά από περίπου δύο μήνες ο Βραζιλιάνος μέσος τέθηκε στην διάθεση του Βαλβέρδε και αναμένεται να αγωνιστεί στον κυριακάτικο αγώνα με την Ξάνθη. Έτοιμος και ο Ριέρα. Μηδαμινές οι πιθανότητες για Αβράαμ.

Δύο σημαντικές επιστροφές θα έχει ο Ολυμπιακός στην αναμέτρηση με τους “Ακρίτες” καθώς ο Ερνέστο Βαλβέρδε θα έχει στην διάθεση του τον Άλμπερτ Ριέρα και τον Ντουντού Σεαρένσε. Ο Ισπανός θεωρείται δεδομένο πως θα επιστρέψει στο βασικό σχήμα, ενώ αρκετές πιθανότητες έχει και ο Βραζιλιάνος παρά την δίμηνη απουσία του.

Το πρόβλημα για τους ερυθρόλευκους ακούσει στο όνομα Αβραάμ Παπαδόπουλος. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός έχει πρόβλημα στον αστράγαλο, την Παρασκευή έκανε θεραπεία και οι πιθανότητες να παίξει κόντρα στην Ξάνθη είναι μηδαμινές.

Οι Πειραιώτες θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους με την προπόνηση που θα γίνει το Σάββατο στις 10:30 και ακολούθως παίκτες και τεχνικό επιτελείο θα παραστούν στο μνημόσυνο για τα θύματα της Θύρας 7, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στις 12:30, στο χώρο που βρίσκεται έξω από την Θύρα 17 του σταδίου “Γ. Καραϊσκάκης”.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε