Πέμπτη, 18 Απρ.
22oC Αθήνα

Με σκοπό να… φτιάξει σερί – ΑΕΚ – Λεβαδειακός (19:00)

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
Με σκοπό να συνεχίσει νικηφόρα στο πρωτάθλημα και να να ανέβει στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας, η Ένωση υποδέχεται στο ΟΑΚΑ τον Λεβαδειακό (19:00, NewsIt, Nova), στο εξ αναβολής ματς της 1ης αγωνιστικής.
Η ΑΕΚ προέρχεται από τη νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης και θέλει να ξεκινήσει ένα σερί επιτυχιών, ώστε να να ανακάμψει αγωνιστικά και βαθμολογικά.
 
Γι` αυτό και ο Νίκος Κωστένογλου ζήτησε μεγάλη προσοχή από τους παίκτες του και να μην υποτιμήσουν σε καμία περίπτωση την ομάδα της Λιβαδειάς. Άλλωστε οι βιωτοί έκαναν πολύ θετικό ξεκίνημα απέναντι στον Ατρόμητο στο Περιστέρι.
 
Με νίκη, ο “δικέφαλος” θα περάσει μόνος του στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, έχοντας όμως δυο περισσότερα παιχνίδια από τον Ολυμπιακό και ένα από τον Ατρόμητο.
 
Για την 11άδα της ΑΕΚ ο Κωστένογλου προορίζει σε ένα 4-2-3-1 τον Αραμπατζή στο τέρμα και στην άμυνα -από δεξιά προς αριστερά- τους Κοντοέ, Μανωλά, Δέλλα και Καράμπελα. Στο κέντρο θα βρίσκονται Βάργκας και Μάκος, ενώ πιο μπροστά θα βρίσκονται ο Λεονάρντο (αριστερά), ο Χοσέ Κάρλος (στον άξονα) και ο Μπέλεκ (δεξιά). Στην κορυφή της επίθεσης θα είναι ο Νίκος Λυμπερόπουλος.
 
Την αποστολή συμπληρώνουν οι Κωνσταντόπουλος, Καφές, Γεωργέας, Γκερέιρο, Κλωναρίδης, Σιαλμάς, Ρίκκα και Κάλα.
 
Εκτός έμειναν οι τραυματίες Γκούντγιονσεν, Λαγός και Γκέντσογλου,καθώς και οι Μπερνς, Χέλγκασον για αγωνιστικούς λόγους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε