Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

Με στόχο το διπλό για να κερδίσει το χαμένο έδαφος

ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου αντιμετωπίζει στις 21:30 την “δύσκολη” Κροατία, σε ένα ματς όπου το “στραβοπάτημα” είναι απαγορευτικό.

Ένα μεγάλο ποσοστό της πρόκρισης στα τελικά του EURO 2012, περνά από το “Μάξιμιρ” και οι διεθνείς μας είναι αποφασισμένοι να “ρεφάρουν” για την ισοπαλία με τη Γεωργία. Το απόλυτο “6” σε βαθμολογικό απολογισμό από τα δύο πρώτα ματς χάθηκε και πλέον ο αμέσως καλύτερος στόχος είναι οι 4 βαθμοί, κάτι που μεταφράζεται σε νίκη και μόνο νίκη στο Ζάγκρεμπ.

Σάντος: Θα είμαστε διαφορετικοί απέναντι στην Κροατία

Ο Σάντος προσανατολίζεται σε αλλαγές, με βασική αυτή του συστήματος με το οποίο θα στηθεί η ομάδα. Το 4-2-3-1 είναι επιτακτικό, καθώς το επιθετικό προφίλ της Κροατίας θα πρέπει να περιοριστεί με δύο αμυντικά χαφ.

Το ντεμπούτο του στην Εθνική αναμένεται να κάνει απόψε ο Γιώργος Τζαβέλλας.

Μπάγεβιτς: “Περιμένω ένα όμορφο παιχνίδι”

Από την πλευρά της η Κροατία θα είναι πλήρης, καθώς επιστρέφουν όλοι οι τραυματίες της. Μάλιστα, ο Σλάβεν Μπίλιτς είδε και το μεγάλο “αστέρι” της ομάδας του, τον Λούκα Μόντριτς, να αποθεραπεύεται την κατάλληλη στιγμή και να τίθεται στη διάθεση του.

Οι Κροάτες μπορεί να αγωνίζονται στην έδρα τους, αλλά δεν το βλέπουν και πολύ… θετικά. Ο Ντάριο Σρνα, επισημαίνει ότι η πίεση του κόσμου, μετά την αποτυχία πρόκρισης στο Μουντιάλ της Ν.Αφρικής έχει αγχώσει αυτόν και τους συμπαίκτες του. “Η πίεση του κόσμου, ίσως αποπροσανατολίσει την τακτική μας”, δήλωσε ο 28χρονος μπακ.

Δεν είναι καταστροφή η ισοπαλία λένε οι Κροάτες

Πιθανές εντεκάδες:

Ελλάδα: Σηφάκης, Παπασταθόπουλος, Αβράαμ Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Σεϊταρίδης, Τζιόλης, Κατσουράνης, Σαμαράς, Καραγκούνης, Τοροσίδης, Σαλπιγγίδης.

Κροατία: Ρούνιε, Τσορλούκα, Σίμουνιτς, Σρνα, Στρνιτς, Κράνιτσαρ, Βουκόγεβιτς, Μόντριτς, Ράκιτις, Πέτριτς, Όλιτς.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε