Παρασκευή, 26 Απρ.
16oC Αθήνα

Με τα… δεύτερα στο ΟΑΚΑ

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Με ενδεκάδα ανάγκης και πέντε παίκτες από την δεύτερη ομάδα στον πάγκο θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός στον “τελικό” με την ΑΕΚ. Δεκατρείς συνολικά οι απουσίες των “ερυθρόλευκων” που θα έχουν τελικά τον Πάρντο.

Συζητήσεις Κόκκαλη – Μαρινάκη;

Τα προβλήματα δεν έλειψαν όλη την χρονιά από τον Ολυμπιακό όμως αυτό που συμβαίνει εν όψει της αναμέτρησης με την ΑΕ δεν έχει προηγούμενο. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Μπόζινταρ Μπάντοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει σε 13 παίκτες λόγω τραυματισμών ή τιμωριών. Πρόκειται για τους Νικοπολίδη, Τοροσίδη, Λεονάρντο, Ζαϊρί, Ντάτολο, Ντιόγκο, Κόβατς, Ζεβλάκοφ, Μέλμπεργκ, Ντουντού, Μαρέσκα, Λούα Λούα και Ντάρμπισιρ.

Το ευχάριστο για τον Μαυροβούνιο τεχνικό είναι πως θα έχει τελικά στην διάθεση του τον Ούρκο Πάρντο αλλιώς δεν θα είχε δεύτερο τερματοφύλακα (ο άλλος είναι ο Παναγόπουλος)! Ειδικότερα, ο Ολυμπιακος αναμένεται να παραταχθεί με τον Πάρντο κάτω από τα δοκάρια,  Μπράβο αριστερά, και Πάντο στα δεξιά της άμυνας, Κυριάκος Παπαδόπουλος και Αβραάμ Παπαδόπουλος θα αποτελέσουν το κεντρικό δίδυμο. Ο Λεντέσμα, μαζί με τον Στολτίδη (που επιστρέφει έπειτα από δυο μήνες) θα είναι τα αμυντικά χαφ, ο Γιάννης Παπαδόπουλος στον άξονα, αριστερά ο Όσκαρ, δεξιά ο Γκαλίτσιος, ενώ στη γραμμή κρούσης θα είναι ο Μήτρογλου.Ο Ντομί θα είναι και ο μοναδικός από την ομάδα Ανδρών στον πάγκο, γιατί η 18αδα συμπληρώνεται από τους: Παναγόπουλο, Βαλεριάνο, Βασιλόγιαννη, Φετφατζίδη, Σταμογιάννο, Κοτσαρίδη. 
Οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν ισοπαλία ή νίκη για να τερματίσουν δεύτεροι στα πλέι-οφ, ενώ σε περίπτωση ήττας θα τερματίσουν τρίτοι. Σε περίπτωση δε που ηττηθούν και παράλληλα ο Άρης επικρατήσει του ΠΑΟΚ στο άλλο παιχνίδι θα τερματίσουν τέταρτοι και θα ξεκινήσουν τις υποχρεώσεις τους στο Γιουρόπα Λιγκ από τις 15 Ιουλίου.
 

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε