Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Με τα χίλια ζόρια ο Ολυμπιακός απέκλεισε την Ηλιούπολη

ΦΩΤΟ
ΦΩΤΟ, EUROKINISSI
Χρειάστηκε να μπει ο Πάντελιτς και να σκοράρει στο 87΄για να πάρουν οι «ερυθρόλευκοι» την πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Το LIVE  του αγώνα
 
Ο Ισπανός τεχνικός έδωσε την ευκαιρία σε παίκτες που δεν είχαν αγωνιστεί πολύ μέχρι τώρα αλλά αυτοί μόνο από τα μαλλιά δεν την άρπαξαν. Οι «ερυθρόλευκοι», με εξαίρεση τον Ουρτάδο, ήταν τραγικοί στο πρώτο μέρος, ενώ λίγο έλειψε να μείνουν πίσω στο σκορ όταν ο Νικοπολίδης έδιωξε εντυπωσιακά μετά την προβολή του Στεφανίδη στο 36ο λεπτο.
 
Στην επανάληψη ο Βαλβέρδε έριξε στον αγωνιστικό χώρο τους Πάντελιτς, Ντουντού και Φετφατζίδη και η εικόνα των «ερυθρόλευκων» βελτιώθηκε. Το 0-0 παρέμενε και εκεί που τα σφυρίγματα είχαν αυξηθεί επικίνδυνα από τους πολυάριθμους οπαδούς του Ολυμπιακού, μίλησε ο Σέρβος επιθετικός εκμεταλλευόμενος την σέντρα του Γκαλίτσιου στο 87΄.
 
Ο Ολυμπιακός πήρε το εισιτήριο για την φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος ΟΠΑΠ, όπου θα αντιμετωπίσει τον Αστέρα στην Τρίπολη.
 
Αξίζει να αναφερθεί πως με το τελευταίο σφύριγμα του αγώνα στο «Σταύρος Μαυροθαλασσίτης» ο Ερνέστο Βαλβέρδε μπήκε αφηνιασμένος στον αγωνιστικό χώρο και τα… έψαλλε στους Χολέμπας και Νέμεθ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ηλιούπολη (Γιώργος Βαζάκας): Μαράμα, Στεφανίδης, Ηλιόπουλος, Φούφουλας, Ουρόσεβιτς (69′ Σικαλιάς), Κάμπας (78′ Λεοντίου), Παραράς, Κρητικός (58′ Νατσέφσκι), Κατεμής, Νικολόπουλος, Δημήτρης.

Ολυμπιακός (Ερνέστο Βαλβέρδε): Νικοπολίδης, Γκαλίτσιος, Μοντέστο, Ποτουρίδης, Χολέμπας, Ουρτάδο (60′ Ντουντού), Γ. Παπαδόπουλος, Ρόμενταλ (73′ Φετφατζίδης), Ζαϊρί (52′ Πάντελιτς), Νέμεθ, Μήτρογλου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε