Τετάρτη, 24 Απρ.
24oC Αθήνα

Με ταξί στα σπίτια τους οι παίκτες της ΑΕΚ για να ξεφύγουν από τον κόσμο – Που έστησαν καρτέρι οι οπαδοί της ομάδας μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Η ντροπιαστική ήττα της Ένωσης στο Γ. Καραϊσκάκης εξαγρίωσε τους οπαδούς της ομάδας.

Περίμεναν με άγριες διαθέσεις την αποστολή σε πολλά σημεία της Αθήνας αλλά οι παίκτες άφησαν το πούλμαν και πήγαν με ταξί στα σπίτια τους.

Ο κύριος όγκος των οπαδών της ΑΕΚ περίμενε μαζί με ισχυρή αστυνομική δύναμη στα Σπάτα όπου είχαν αφήσει οι παίκτες τα αυτοκίνητα τους. Μόλις ενημερώθηκαν ότι το πούλμαν δεν θα φτάσει εκεί μιας και αυτό σταμάτησε στο Metropolitan και οι ποδοσφαιριστές πήγαν στα σπίτια τους με ταξί, κάποιοι πρότειναν να πάνε στο σπίτι του προέδρου της ομάδας, Σταύρου Αδαμίδη. Τελικά μετά τη μία αποχώρησαν από τις εγκαταστάσεις χωρίς να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Την αποστολή πάντως την περίμεναν και σε άλλα σημεία. Περίπου 20 αυτοκίνητα είχαν σταματήσει στην Εθνική οδό στο υψος της Νέας Φιλαδέλφειας από όπου θα πέρναγε το πούλμαν ενώ άλλοι οπαδοί πήγαν στο ξενοδοχείο της Ατττικής οδού οπού συνήθως μένει η ομάδα και στο ΟΑΚΑ.

Η “συνάντηση” οπαδών-παικτών δεν έγινε ποτέ αλλά πολλοί ήταν αυτοί που ρωτούσαν αν τη Δευτέρα θα έχει προπόνηση η ομάδα για να επισκεφτούν και πάλι τα Σπάτα. Πάντως ο Χιμένεθ έχει δώσει έτσι κι αλλιώς ρεπό στους ποδοσφαιριστές.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε