Πέμπτη, 25 Απρ.
20oC Αθήνα

Με τέτοια εμφάνιση δε… γουστ-Άρης – Πήρε βαθμό ο Παναιτωλικός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Οι Θεσσαλονικείς εμφανίστηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και δεν μπόρεσαν να προσπεράσουν στην έδρα τους το εμπόδιο του Παναιτωλικού (0-0). Δοκάρι οι “κίτρινοι” με Νέτο, αποβολή στις καθυστερήσεις για Φατί. Εντονες αποδοκιμασίες από τους οπαδούς του Αρη με το σφύριγμα της λήξης.
Δείτε ΕΔΩ το LIVE του αγώνα
 
Οι Θεσσαλονικείς έδειξαν για ένα ακόμη αγώνα τα γνωστά προβλήματα που έχουν στην ανάπτυξη και στην επιθετική τους αποτελεσματικότητα και ήρθαν ισόπαλοι με τον Παναιτωλικό (0-0). Όσον αφορά τους φιλοξενούμενους, δεν βοήθησαν στο να δούμε θέαμα, με την αμυντική τους συμπεριφορά, αλλά πήραν όμως τον βαθμό που ήθελαν.
 
Λίγες φάσεις στο πρώτο 45λεπτο, ενώ είδαμε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα από τους παίκτες των δύο ομάδων. Μάλιστα, είχαμε και δυο αναγκαστικές αλλαγές, αφού οι Κουτρουμάνος (των φιλοξενούμενων) και Γιαννωτάς (των γηπεδούχων) δεν μπόρεσαν να συνεχίσουν.
 
Ο Άρης είχε την κατοχή της μπάλας, αλλά δεν μπορούσε να διασπάσει την άμυνα του Παναιτωλικού. Καλύτερη στιγμή για τους “κίτρινους”, το δοκάρι του Νέτο στο 21′, μετά από αριστουργηματική εκτέλεση φάουλ, ενώ νωρίτερα (16′) οι Αγρινιώτες βρέθηκαν πολύ κοντά στο γκολ με τους Καμαρά και Θεοδωρίδη.
 
Στην επανάληψη οι Θεσσαλονικείς προσπάθησαν να εντείνουν την παρουσία τους στα καρέ του Μπλάζιτς και να φτάσουν κοντά στο γκολ, ωστόσο ο Παναιτωλικός ήταν πολύ καλά στημένος και δεν άφησε κενούς χώρους στους γηπεδούχους.
 
Παρά την είσοδο του Σολτάνι (μπήκε στην θέση του Καστίγιο που αποδοκιμάστηκε κατά την έξοδο του), οι Θεσσαλονικείς δεν μπόρεσαν να “ανησυχήσουν” με το παιχνίδι τους τους φιλοξενούμενους.
 
Οι γηπεδούχοι πίεσαν ακόμη περισσότερο (ο Ουμπίντες ανέβασε την απόδοση του), έχασαν σημαντική ευκαιρία στο 76′ με τον Σολτάνι, αλλά οι Αγρινιώτες μπόρεσαν να διαφυλάξουν το “μηδέν” .
 
Έτσι, ο Άρης βρέθηκε στους 11 βαθμούς, ενώ ο Παναιτωλικός από την άλλη που ήταν πολύ καλά οργανωμένος με το θετικό αποτέλεσμα που πήρε έφτασε στους 15 βαθμούς στο πρωτάθλημα.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε