Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Με την Μπέσα από την Αλβανία κληρώθηκε ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
ΦΩΤΟ EUROKINISSI

Μία ομάδα που δεν έχει ούτε νίκη στους 12 ευρωπαϊκούς αγώνες που έχει δώσει θα υποδεχθεί στις 15 Ιουλίου ο Ολυμπιακός για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ.

Ο Κόκκαλης στην πρώτη προπόνηση- Παρουσιάστηκε ο Λίνεν

Ήταν γνωστό πως ο Ολυμπιακός θα έχει εύκολο αντίπαλο στην κλήρωση για τον δεύτερο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό που ήθελαν να αποφύγουν οι “ερυθρόλευκοι” ήταν το μακρινό ταξίδι και τα κατάφεραν αφού θα χρειαστεί να μεταφερθούν μόλις λίγα χιλιόμετρα βορειότερα και συγκεκριμένα στην πόλη Καβάγε, στην κεντρική Αλβανία.

 
Η Μπέσα ιδρύθηκε το 1922. Το ντεμπούτο της στην πρώτη κατηγορία της Αλβανίας ήταν το 1933. Η πρώτη της συμμετοχή στα ευρωπαϊκά Κύπελλα ήταν τη σεζόν 1972-73 κόντρα στην Φρέμαντ Άματζερ. Επίσης είναι δευτεραθλήτρια και Κυπελλούχος Αλβανίας, καθώς τη σεζόν που τελείωσε τερμάτισε πίσω από τη Ντιναμό Τιράνων έχοντας 53 βαθμούς έναντι 61 των πρωταθλητών. Στον τελικό του Κυπέλλου επικράτησε με 2-1 της Βλάζνια.
 
Πρώτος αγώνας στις 15 Ιουλίου στο “Γ. Καραϊσκάκης” και ο επαναληπτικός μία εβδομάδα αργότερα στο “Stadium Besa”, χωρητικότητας 12.000 θεατών.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε