Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Με την “ψυχή στο στόμα” η Τουρκία – Δείτε τις ομάδες που προκρίθηκαν

ΦΩΤΟ REUTERS.
ΦΩΤΟ REUTERS.

Οι γείτονες τα “χρειάστηκαν” απέναντι στο ψυχωμένο Πουέρτο Ρίκο αλλά τελικά κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη με 79-77 που τους εξασφάλισε την πρωτιά του ομίλου. Έγιναν γνωστές οι 15 από τις 16 ομάδες που προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Τα μεγάλα αστέρια της τουρκίας δεν έπιασαν σπουδαία απόδοση, οι αντίπαλοι είχαν άγνοια κινδύνου και έτσι ένα ματς που περίμεναν όλοι ότι θα ήταν παράσταση για ένα ρόλο εξελίχθηκε σε θρίλερ.

Τελικά οι διοργανωτές του Μουντομπάσκετ ήταν πιο ψύχραιμοι και πήραν την τέταρτη νίκη τους σε ισάριθμα ματς και το εισιτήριο της πρόκρισης ως πρώτοι από τον όμιλο μας.

Τα σημερινά αποτελέσματα:

A όμιλος

Σερβία – Αυστραλία 94-79
Γερμανία – Ανγκόλα 88-92 (κ.α 78-78)
Αργεντινή – Ιορδανία 88-79
 
Β όμιλος
 
Κροατία – Τυνησία 84-64
Ιράν – ΗΠΑ 51-88
Βραζιλία – Σλοβενία 77-80
 
Γ όμιλος
 
Κίνα – Ρωσία 80-89
Ακτή Ελεφαντοστού – Ελλάδα 60-97
Τουρκία – Πουέρτο Ρίκο 79-77
Δ όμιλος
 
Καναδάς – Νέα Ζηλανδία 61-71
Λίβανος – Ισπανία 57-91
Λιθουανία – Γαλλία 69-55

Στην επόμενη φάση έχουν προκριθεί από τον Α όμιλο: Αργεντινή, Σερβία, Αυστραλία, Ανγκόλα. Οι δύο πρώτες θα παλέψουν για την πρωτιά και οι δύο τελευταίες για την τρίτη θέση.

Β ομιλος: ΗΠΑ, Σλοβενία, Κροατία, Βραζιλία. Οι δύο πρώτες έχουν ήδη καταλάβει τη θέση τους ενώ Κροατία και Βραζιλία θα παλέψουν για την τρίτη.

Γ όμιλος: Τουρκία, Ελλάδα, Ρωσία. Οι διοργανωτές είναι σίγουρα πρώτοι και ο νικητής του Ελλάδα – Ρωσία θα πάρει τη δεύτερη θέση. Για την τελευταία θέση θα δώσουν μάχη οι Κίνα, Πουέρτο Ρίκο, Ακτή Ελεφαντοστού.

Δ όμιλος: Λιθουανία, Γαλλία, Ισπανία, Νέα Ζηλανδία. Πιθανότατα αυτή θα είναι και η σειρά που θα τερματίσουν. Το σίγουρο είναι ότι η Λιθουανία είναι πρώτη στον όμιλο.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε