Πέμπτη, 18 Απρ.
18oC Αθήνα

Με το “κομμάτι” πληρώνεται ο Γκοβού!

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

O Γάλλος άσος υπέγραψε το καλοκαίρι ένα “χρυσό” συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό αλλά οι πράσινοι με σωστούς χειρισμούς “εκμεταλλεύτηκαν” τα νυχτοπερπατήματα του παίκτη και πλέον τον πληρώνουν με το ματς…

Όπως αναφέρει η Sportday, ο Παναθηναϊκός κατάφερε να κάνει μία εξαιρετική συμφωνία με τον Γκοβού με την οποία αφενός γλίτωσε τουλάχιστον 4,5 εκατομμύρια ευρώ και αφετέρου δίνει ένα έξτρα κίνητρο στον παίκτη.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος είχε υπογράψει τριετές συμβόλαιο έναντι 3,5 εκατομμυρίων ευρώ το χρόνο μεικτά. Όταν δημιουργήθηκε το θέμα με τα νυχτοπερπατήματα του, οι πράσινοι κινδύνευαν να δώσουν αποζημείωση 8 εκ. ευρώ αν ήθελαν να διώξουν τον παίκτη.

Αντί γι’ αυτό τον έπεισαν να υπογράψει νέο συμβόλαιο μικρότερης διάρκειας και εντελώς διαφορετικών οικονομικών όρων. Ο Γάλλος δέχθηκε να μειωθεί κατά ένα χρόνο η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό οπότε δεν μπορεί να διεκδικήσει τα 3,5 εκ. ευρώ του τελευταίου χρόνου. Εκτός αυτού οι αποδοχές του είναι μόλις 190.000 ευρώ το χρόνο ενώ ο Γκοβού θα παίρνει 55.000 ευρώ σε κάθε ματς που αγωνίζεται.

Με δεδομένο ότι ο παίκτης δεν βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Φερέιρα είναι σίγουρο ότι μέχρι το τέλος της σεζόν ο Παναθηναϊκός θα έχει γλιτώσει πολλά χρήματα.

Δεν πάει πουθενά ο Ζιλμπέρτο

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε