Παρασκευή, 19 Απρ.
18oC Αθήνα

Με το βλέμμα στο… μέλλον και προορισμό το Δουβλίνο

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Χωρίς κάποιον παίκτη από την ομάδα του 2004 στην αποστολή, η Εθνική αναχώρησε για το Δουβλίνο, εκεί όπου όπου την Τετάρτη θα αντιμετωπίσει την Ιρλανδία σε φιλική αναμέτρηση στο “Aviva Stadium”.

Η πτήση του τσάρτερ της Εθνικής θα κάνει μια… στάση στην Κέρκυρα, προκειμένου να παραλάβει τους τέσσερις διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού, όπου την Δευτέρα έπαιζαν εκεί με την τοπική ομάδα για παιχνίδι της 10ης αγωνιστικής. Ο λόγος για τους Καρνέζη, Χριστοδουλόπουλο, Βύντρα και Σπυρόπουλο.

Ο Φερνάντο Σάντος έχει καλέσει αρκετά νέα πρόσωπα στην αποστολή (Ταχτσίδης, Περιστερίδης και Σταφυλίδης), που ακόμη κι αν δεν πάρουν χρόνο συμμετοχής, θα μπουν στο κλίμα της ομάδας.

Στους 22 ποδοσφαιριστές που έχει καλέσει ο ομοσπονδια;κός τεχνικός δεν υπάρχει ούτε ένας πρωταθλητής Ευρώπης, καθώς οι τελευταίοι… απόγονοι της “χρυσής” Εθνικής, ο Κώστας Κατσουράνης και ο Γιώργος Καραγκούνης δεν κλήθηκαν για το συγκεκριμένο παιχνίδι.

Να θυμίσουμε πως στην “γαλανόλευκη” αποστολή μετέχουν οι Καρνέζης, Περιστερίδης, Τοροσίδης, Βύντρα, Κ. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Σπυρόπουλος, Σταφυλίδης, Χολέμπας, Τζιόλης, Μανιάτης, Δημούτσος, Κονέ, Ταχτσίδης, Νίνης, Σαμαράς, Φορτούνης, Σαλπιγγίδης, Χριστοδουλόπουλος, Μήτρογλου, Αθανασιάδης και Σιόβας.

Έτοιμοι να βοηθήσουν την Εθνική οι “νέοι”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε