Τρίτη, 23 Απρ.
22oC Αθήνα

“Με τον κόσμο στο πλευρό μας, θα πάρουμε το πρωτάθλημα”

ΦΩΤΟ NEWSPORTS

Με ανακοίνωση της η “πράσινη” ΠΑΕ ζητάει την μαζική στήριξη του κόσμου της ομάδας, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο, εκφράζοντας παράλληλα την πεποίθηση πως στο τέλος θα κερδηθεί το πρωτάθλημα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ επιθυμεί να απευθύνει κάλεσμα προς τον κόσμο της ομάδας να την ενισχύσει μαζικά με την παρουσία του στο γήπεδο. Πέρα από τις προφανείς ευεργετικές συνέπειες της παρουσίας του κόσμου στο ΟΑΚΑ για την ενίσχυση και τη λειτουργία της ομάδας αυτό που είναι σημαντικότερο από όλα είναι η ανάγκη της ομάδας να αισθανθεί τη δυναμική και μαζική στήριξη όλων των φιλάθλων του Παναθηναϊκού στο πλευρό της.

Όσο περισσότεροι φίλαθλοι βρίσκονται στο γήπεδο σε κάθε εντός έδρας αγώνα, ξεκινώντας από αυτόν της Κυριακής με τον Ατρόμητο, τόσο περισσότερη ώθηση θα πάρουν οι ποδοσφαιριστές και το τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Η πορεία του Παναθηναϊκού, οι επιτυχίες και η προοπτική του αξίζουν τουλάχιστον το θερμό χειροκρότημα και τη στήριξη του κόσμου. Μαζί, ομάδα και κόσμος, μπορούμε να φτάσουμε στο στόχο που πλησιάζει όλο και περισσότερο όσο η κλεψύδρα που μετρά το χρόνο της αγωνιστικής περιόδου αδειάζει σταδιακά. Αυτός ο στόχος, αυτό το πρωτάθλημα θα κερδηθεί από την ομάδα αν ο κόσμος είναι συσπειρωμένος δίπλα της. Όλοι, γύρω και μέσα στην ομάδα πιστεύουμε ακλόνητα στην τελική επικράτηση. Αν η πίστη, το ταλέντο και η ικανότητα της ομάδας συνδυαστούν με το δικό σας βροντερό «παρών» δεν έχουμε να φοβηθούμε κανέναν και τίποτα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε