Πέμπτη, 18 Απρ.
21oC Αθήνα

Με τον Μέγερι βασικό στο Κλεάνθης Βικελίδης ο Ολυμπιακός

ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.
ΦΩΤΟ ΝEWSPORTS.

Η εμφάνιση του Ούγγρου τερματοφύλακα στη Γερμανία έπεισε τον Ερνέστο Βαλβέρδε και όπως όλα δείχνουν ο Μέγερι θα διατηρήσει τη θέση του και στο Σαββατιάτικο ντέρμπι απέναντι στον Άρη.

Ο Ισπανός τεχνικός σκέφτεται να προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα αλλά θα διατηρήσει όπως όλα δείχνουν βασικό τον Μέγερι.

Ο Ούγγρος που είναι το πρόσωπο των ημερών στου Ρέντη, άρπαξε την ευκαιρία που του έδωσε ο Βαλβέρδε και εμφανίζεται αποφασισμένος να γίνει ο βασικός τερματοφύλακας της ομάδας.

Με δηλώσεις του σε ουγγρική ιστοσελίδα ο Μέγερι τόνισε: “Ελπίζω να παραμείνω στη βασική ενδεκάδα. Έχω μεγάλα σχέδια για το μέλλον. Θέλω να είμαι ο πρώτος τερματοφύλακας της ομάδας. Ήταν το πρώτο μου παιχνίδι φέτος και ένιωσα καλά. Πάρα πολλοί μου έδωσαν συγχαρητήρια μετά το ματς. Νομίζω πως η ισοπαλία θα ήταν το πιο δίκαιο αποτέλεσμα σε αυτά τα 90 λεπτά.”

Από εκεί και πέρα ο Βαλβέρδε αναμένεται να αφήσει στον πάγκο τον Φέισα και να βάλει δίπλα στον Ορμπάιθ τον Μοντέστο. Δεξιά στην άμυνα θα είναι ο Τοροσίδης που είναι πλέον έτοιμος ενώ δεν αποκλείεται να παίξει για πρώτη φορά βασικός ο Μόνχε.

Πρόβλημα με Αμντούν

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε