Τετάρτη, 24 Απρ.
23oC Αθήνα

Με τους δικούς του όρους

Ο Παύλος Γιαννακόπουλος είναι διατεθειμένος να αυξήσει το ποσοστό του στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, αρκεί αυτό να γίνει με κάποιους όρους που θα ζητήσει στο προσεχές Δ.Σ.
Ο ισχυρός άνδρας της «πράσινης» ΚΑΕ, Σύμφωνα με τη «Sportday», είναι διατεθειμένος να προσθέσει στο ποσοστό του 5% που έχει τώρα στην ομάδα, αρκεί να προκύψουν δύο συγκεκριμένες προϋποθέσεις
 
Πρώτον, να παραμείνει ενεργά στους «πράσινους» ο Γιάννης Βαρδινογιάννης και να συνεισφέρει οικονομικά, αλλά και να καλυφθεί ένα σημαντικό μέρος των 25 εκατομμυρίων ευρώ που θα προκύψουν τη νέα χρονιά, αν η ομάδα δεν προκριθεί στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ, από τους Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλο.
 
Κάτι τέτοιο όμως φαίνεται πως δύσκολα να συμβεί, αφού ο “Mr. MIG” έχει ξεκαθαρίσει ότι θα συμμετέχει στις οποιεσδήποτε αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου, ανάλογα με το ποσοστό που διατηρεί στην ομάδα και υπό την προϋπόθεση, αυτό να γίνεται και από τους άλλους μετόχους.
 
Όσο για τον πρώην πρόεδρο των «πρασίνων», δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα συμμετάσχει στην ενδεχόμενη ΑΜΚ, λόγω των κατηγοριών που δέχεται για την οικονομική πολιτική που ακολούθησε στην διάρκεια της θητείας του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε