Τετάρτη, 24 Απρ.
25oC Αθήνα

Με τρείς αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της 6ης αγωνιστικής της Superleague-Πρωτάθλημα ΟΠΑΠ

ΦΩΤΟ NEWSIT

Με το ντέρμπι Παναθηναϊκού-ΠΑΟΚ, τη δυνατή αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Ολυμπιακό και τη μονομαχία του Πανιωνιού με τον Εργοτέλη, ξεκινά η δράση.  Δείτε το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου στη Superleague.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ-ΠΑΟΚ

“Να δείξετε ότι είστε οι καλύτεροι”, ήταν το σύνθημα του Νίκου Νιόπλια, ενόψει της αναμέτρησης(σέντρα στις 19:30).  Η μεγάλη επιστροφή για τους “πράσινους” ακούει στο όνομα Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος επανέρχεται μετά τον σοβαρό τραυματισμό του και θα αγωνιστεί στη θέση του Λέτο. Το σύστημα που αναμένεται να παρατάξει ο τεχνικός του Παναθηναϊκού είναι το 4-3-3, με τους Τζόρβα, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Βύντρα, Σπυρόπουλο, Κατσουράνη, Καραγκούνη, Ζιλμπέρτο, Χριστοδουλόπουλο, Γκαρσία και Σισέ.

Ο “βασιλιάς” Λέτο

Υποσχέθηκε ότι δεν θα ξαναπιεί ο Γκοβού

Απολογήθηκε εγγράφως ο Γκοβού

Παρουσία Πατέρα η τελευταία προπόνηση του ΠΑΟ

“Φούλ” επίθεση θα παίξει ο ΠΑΟΚ στο Ολυμπιακό Στάδιο, με τον Παύλο Δερμιτζάκη να προσανατολίζεται στο 4-2-3-1, με τον Μουσλίμοβιτς στην κορυφή της επίθεσης. Οι απουσίες για τον τεχνικό του “δικεφάλου του Βορρά” είναι οι: τραυματίες Σαβινί και Λίνο, αλλά και ο Τσιρίλο που θα εκτίσει την πρώτη από τις 4 αγωνιστικές της τιμωρίας του. Επιστροφή για τον τιμωρημένο Κοντρέρας, ο οποίος εξέτισε την ποινή του και θα πάρει τη θέση του στο κέντρο.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Χαλκιάς, Κρέσιτς, Κουτσιανικούλης, Μαλεζάς, Σακελλαρίου, Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Μπουσαϊντί, Κοντρέρας, Ελ Ζαρ, Φιλομένο, Γκαρσία, Ίβιτς, Μουσλίμοβιτς, Σνάουτσνερ, Βιτόλο, Βιεϊρίνια, Ζουέλα.

ΞΑΝΘΗ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Για δεύτερο συνεχόμενο αγώνα ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποφάσισε να μην συμπεριλάβει στην αποστολή του Ολυμπιακού τον Κώστα Μήτρογλου, ενώ έκανε την έκπληξη και πήρε μαζί του τον Νέμεθ για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, που αρχίζει στις 19:30. Οι “ερυθρόλευκοι” θα στερηθούν, για μια ακόμη φορά, των υπηρεσιών του Μόισες Ουρτάδο, ο οποίος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στη φτέρνα.

Η αποστολή του Ολυμπιακού για τον αγώνα με την Ξάνθη:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Τοροσίδης, Ρ. Μπράβο, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Χολέμπας, Μέλμπεργκ, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Ρόμενταλ, Ριέρα, Φουστέρ, Πάντελιτς, Φετφατζίδης, Νέμεθ.

Από την πλευρά των γηπεδούχων , ο Γιώργος Παράσχος ζήτησε μεγάλη προσοχή για να μην επαναληφθούν τα λάθη στον αγώνα με την ΑΕΚ, αλλά και να μην αφήσουν σε κανένα σημείο του αγώνα τον Φετφατζίδη, χωρίς επιτήρηση. Τα καλά νέα για τον προπονητή της Ξάνθης είναι ότι έχει στη διάθεση του τους Βάλλα και Γκλέισον.

Τελικά “πόρτα” για τους Ολυμπιακούς από Ξάνθη

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ

Να “σπάσει το ρόδι” θέλει ο Εργοτέλης, στη Νέα Σμύρνη(17.15), όπου δεν έχει κερδίσει ποτέ(τρείς ήττες και δύο ισοπαλίες στα προηγούμενα μεταξύ τους παιχνίδια). Τζούνιορ και Χρυσοφάκης είναι οριστικά εκτός αγώνα, λόγω τραυματισμών, ενώ κανονικά το “παρών” αναμένεται να δώσουν οι Αλεξόπουλος και Γιαλούσης που ξεπέρασαν τα προβλήματα που τους ταλαιπωρούσαν.

Από την πλευρά τους, οι φιλοξενούμενοι δεν θα έχουν στη διάθεση τους τον Γιάννη Κοντοέ, ο οποίος υπέστη θλάση ελαφριάς μορφής στη γάμπα. Κανονικά αναμένεται να αγωνιστεί ο Σίτο Ριέρα, αλλά και ο Ρικάρτντο Βαζ Τε, ο οποίος έβγαλε κανονικά όλο το χθεσινό πρόγραμμα προπόνησης, χωρίς ενοχλήσεις.

Οι αναμετρήσεις της Κυριακής, με τις οποίες συμπληρώνεται η 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Superleague:

Ηρακλής-Πανσερραϊκός(18.15)
Κέρκυρα-Καβάλα(16.00)
Άρης-Α.Ε.Κ.(20.30)
Α.Ε.Λ.-Αστέρας Τρίπολης(18.15)
Ατρόμητος-Ολυμπιακός Βόλου(16.00)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε