Παρασκευή, 26 Απρ.
17oC Αθήνα

Με τριάρα γιόρτασε το… τριώδιο τίτλου

ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Ολυμπιακός “εμφανίστηκε” στο δεύτερο ημίχρονο όταν πέρασε στο ματς ο Ιμπαγάσα και με τρία γκολ σε 20 λεπτα έφτασε άνετα στο 3-0 επί του Εργοτέλη, κάνοντας ακόμη ένα βήμα προς τον τίτλο. Οι Κρητικοί έχασαν πέναλτι στο 30′.

Δείτε το LIVE του αγώνα

Οι άδειες εξέδρες του Γ. Καραϊσκάκης επηρέασαν τους παίκτες του Ολυμπιακού μόνο για 45 λεπτά. Στο δεύτερο μέρος οι ερυθρόλευκοι ήταν εξαιρετικοί και διατήρησαν το εντός έδρας απόλυτο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε πραγματοποίησε αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα, αφήνοντας εκτός τους Ιμπαγάσα, Φουστέρ. Ο Ολυμπιακός δεν μπορούσε να βρει ρυθμό και μόνο από προσωπικές ενέργειες των Ζαϊρί και Μιραλάς έφτανε με αξιώσεις στην περιοχή του Δασκαλάκηη.

 
Ο Εργοτέλης ξεκίνησε διστακτικά το ματς αλλά όσο η ώρα πέρναγε και έβλεπε την αδυναμία των ερυθρόλευκων να δημιουργήσουν ευκαιρίες, βγήκε από την περιοχή του και άρχισε να απειλεί.
 
Με τη συμπλήρωση μισής ώρας αγώνα μάλιστα, αγκάλιασε το 0-1 αλλά ο Ούρκο Πάρντο απέκρουσε το πέναλτι του Λεάλ.
 
Ούτε αυτή η φάση ήταν ικανή να ξυπνήσει τους παίκτες του Βαλβέρδε που με εξαίρεση το εκπληκτικό σουτ του Μέλμπεργκ στο 45′ δεν έχασε άλλες ευκαιρίες μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.
 
Ο Βαλβέρδε έριξε στη μάχη τον Ιμπαγάσα, ο οποίος είχε κάνει μόλις μία προπόνηση την προηγούμενη εβδομάδα και έβγαλε τον Ντουντού.
 
Η αλλαγή αυτή έφερε άμεσα αποτελέσματα αφού ο Ολυμπιακός άνοιξε το σκορ στην πρώτου του φάση στο δεύτερο μέρος. Ο Μέλμπεργκ έπιασε το σουτ στον αέρα έξω από την περιοχή και ο Μοντέστο με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.
 
Οι ερυθρόλευκοι πατούσαν καλύτερα στο γήπεδο και 11 λεπτά αργότερα ο Ιμπαγάσα πάσαρε στον Πάντελιτς ο οποίος με εξαιρετικό σουτ νίκησε τον Δασκαλάκη.
 
Ο Καραγεωργίου έκανε δύο αλλαγές αλλά οι γηπεδούχοι είχαν βρει για τα καλά τον ρυθμό τους. Στο 65′ ο Μοντέστο “ντύθηκε” Ιμπαγάσα και με εξαιρετική μεταβίβαση βρήκε τον Μιραλάς ο οποίος σημείωσε το 12ο φετινό του τέρμα στο πρωτάθλημα.
 
Ο Βαλβέρδε έδωσε χρόνο συμμετοχής στους Ουρτάδο, Φετφατζίδη όταν όμως το ματς είχε ουσιαστικά τελειώσει.

Ολυμπιακός: Πάρντο, Μανιάτης, Μέλμπεργκ, Αβραάμ Παπαδόπουλος (75′ Ουρτάδο), Χολέμπας, Ντουντού (46′ Ιμπαγάσα), Μοντέστο, Ρόμενταλ, Ζαϊρί (82′ Φετφατζίδης), Μιραλάς, Πάντελιτς

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο, Βερπακόφσκις, Σίλβα Τζούνιορ (69′ Σαρρής), Ρομάνο (63′ Ρουμπάκης), Φραγκουλάκης, Λεάλ (63′ Μπούντιμιρ), Γιαλούσης, Κυριακίδης, Αλεξόπουλος

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε