Παρασκευή, 19 Απρ.
17oC Αθήνα

Με τριάρα στην κορυφή, ΠΑΟ – Λεβαδειακός 3-0

Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ακόμη και όταν το ματς ήταν στο 0-0 στήριξε την προσπάθεια των παικτών
Ο κόσμος του Παναθηναϊκού ακόμη και όταν το ματς ήταν στο 0-0 στήριξε την προσπάθεια των παικτών, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ο Παναθηναϊκός με 3 γκολ σε ένα δεκάλεπτο πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης και ξαναπέρασε στην κορυφή της βαθμολογίας. Δείτε το βίντεο.

Οι πράσινοι βρήκαν απέναντι τους ένα Λεβαδειακό που είχε στο μυαλό του μόνο να αμυνθεί. Αυτό δυσκόλεψε τις προσπάθειες των παικτών του Νιόπλια στα πρώτα 20 λεπτά όμως στη συνέχεια κυριάρχησαν απόλυτα.

Έχασαν σημαντικές ευκαιρίες με μεγαλύτερη αυτή του 27ου λεπτού, όταν ο Σισέ έκανε την προβολή μετά τη σέντρα του Μαρίνου όμως είδε την μπάλα να σταματάει στο δοκάρι.

Με τους πράσινους να κυριαρχούν απόλυτα ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο οι παίκτες του Νιόπλια αποδείχθηκαν πιο αποτελεσματικοί.

Στο 64′ ο Μαρίνος από δεξιά έκανε τη σέντρα και ο Σαλπιγγίδης από τη μικρή περιοχή δεν δυσκολεύτηκε να ανοίξει το σκορ.

Ο Σαλπιγγίδης άνοιξε το δρόμο για τη νίκη του ΠΑΟ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Εκεί ουσιαστικά τελείωσε το ματς αφού ο Παναθηναϊκός βρήκε τους χώρους που ήθελε και μέσα στο επόμενο δεκάλεπτο πέτυχε άλλα δύο τέρματα.

Στο 71′ ο Καραγκούνης σέντραρε από δεξιά και ο Λέτο με όμορφο διαγώνιο σουτ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του. 

Ο Λέτο με διαγώνιο σουτ νίκησε τον Μπλάζιτς, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Ένα λεπτό αργότερα ο Σαλπιγγίδης κέρδισε πέναλτι και ο Σισέ ανέλαβε την εκτέλεση. Ο Γάλλος νικήθηκε από τον Μπλάζιτς όμως στην επαναφορά σημείωσε το 21ο γκολ του στο πρωτάθλημα.

Σε τρίτο συνεχόμενο ματς πρωταθλήμτος ο Σισέ σκόραρε και έφτασε τα 21 γκολ, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Παναθηναϊκός : Τζόρβας, Σαριέγκι, Καντέ, Μαρίνος (67′ Μπιάρσμιρ), Σπυρόπουλος, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης (75′ Ρουκάβινα), Κατσουράνης, Λέτο, Σαλπιγγίδης, Σισέ (81′ Πετρόπουλος).

Λεβαδειακός: Μπλάζιτς, Μπράνκο, Κόλτζος, Αλεξίου, Μαρτορέλ, Μπεγκόνια, Ζησόπουλος, Αμπουμπακάρι (86′ Μαχαίρας), Μπάρκογλου, Αγκάλι (83′ Σόλα), Βασιλείου (60′ Σερζίνιο).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε