Πέμπτη, 25 Απρ.
21oC Αθήνα

Με Τζεμπούρ για το “διπλό” στη Λιβαδειά

ΦΩΤΟ EUROKINISSI
Ο Αλγερινός επιθετικός γυμνάστηκε κανονικά τη Τρίτη και έτσι τέθηκε στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για τον εκτός έδρας αγώνα του Ολυμπιακό με τον Λεβαδειακό, την Τετάρτη.
Οι ποδοσφαιριστές του Ολυμπιακού πραγματοποίησαν τη Τρίτη την τελευταία τους προπόνηση εν όψει του εξ αναβολής εκτός έδρας αγώνα της 2ης αγωνιστικής με τον Λεβαδειακό.
Σε αυτή γυμνάστηκε κανονικά ο Ραφίκ Τζεμπούρ και έτσι μπήκε στην αποστολή για τον αγώνα της Τετάρτης. Παράλληλα ο Ιμπαγάσα, υποβλήθηκε σε εξετάσεις, προκειμένου να διαπιστωθεί και απεικονιστικά η πορεία της αποκατάστασής του.
 
Από τις εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετωπίζει έχει παρουσιάσει σημαντική βελτίωση. Ο Ιμπαγάσα ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία, ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο.
 
Οι Φέισα, Μακούν συνέχισαν το πρόγραμμα θεραπείας που ακολουθούν. Ο Χολέβας ακολούθησε πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο και στο γήπεδο, ενώ ο Μέλμπεργκ πρόγραμμα που περιλάμβανε θεραπεία και ασκήσεις στο γυμναστήριο και στο γήπεδο.
 
Μετά το τέλος της προπόνησης ο Ερνέστο Βαλβέρδε ανακοίνωσε την “ερυθρόλευκη” αποστολή:
 
Κοστάνσο, Μέγκιερι, Τοροσίδης, Μανιάτης, Α. Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Μαρκάνο, Χαβίτο, Μοδέστο, Ορμπάιθ, Ποτουρίδης, Φουστέρ, Αμπντούν, Μόνχε, Φετφατζίδης, Τζεμπούρ, Πάντελιτς, Μιραλάς.
 
Οι εκτός αποστολή ποδοσφαιριστές θα προπονηθούν την Τετάρτη στις 10.30.
 
 


Αλλαγή στην ώρα του Πιερικός – Ολυμπιακός

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε