Πέμπτη, 25 Απρ.
17oC Αθήνα

Με Χέλγκασον στη Θεσσαλονίκη – Ο Κοντοές παρτενέρ του Δέλλα

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Ισλανδός αμυντικός που δεν έχει παίξει δευτερόλεπτο στο πρωτάθλημα, συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ΑΕΚ για το Σαββατιάτικο ματς κόντρα στον Άρη, στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Νίκος Κωστένογλου είναι αναγκασμένος πλέον να εμπιστευτεί τον Χέλγκασον αφού είναι ένας από τους τρείς κεντρικούς αμυντικούς που του έχουν απομείνει μετά την πώληση του Μανωλά στην Ντνιεπρ.

Ο προπονητής της ΑΕΚ δεν σκοπεύει να βάλει στην αρχική ενδεκάδα τον Ισλανδό αλλά τον πήρε μαζί του στην 20μελή αποστολή.

Ο Κωστένογλου προσανατολίζεται στη χρησιμοποίηση του Κοντοέ δίπλα στον Δέλλα. Από εκεί και πέρα αναμένεται να βάλει τους Αραμπατζή, Γεωργέα, Καράμπελα, Μάκο, Βάργκας, Καφέ, Λεονάρντο, Σιαλμά και Λυμπερόπουλο.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Αραμπατζής, Κωνσταντόπουλος, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Δέλλας, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Λαγός, Βάργκας, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης.

Στην Αθήνα θα μείνει ο Μπουγαϊδης που κρίθηκε ανέτοιμος, όπως και ο Χοσέ Κάρλος που έχασε πολλές προπονήσεις λόγω προσωπικού προβλήματος.

Δημητρέλος: Σταγόνα στον ωκεανό τα λεφτά από τον Μανωλά

“Δεν ενδιαφέρομαι για την ΑΕΚ”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε