Πέμπτη, 25 Απρ.
23oC Αθήνα

Με Χολέμπας και “Φέτφα” κόντρα στην Ξάνθη – Προλαβαίνει τη Μονπελιέ ο Σιόβας

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Μετά τον Νταβίντ Φουστέρ και οι Χοσέ Χολέμπας, Γιάννης Φετφατζίδης επέστρεψαν σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων και τέθηκαν στην διάθεση του Ζαρντίμ για τον αγώνα με την Ξάνθη. Τυχερός στην ατυχία του ο Δημήτρης Σιόβας πιθανότατα προλαβαίνει τον αγώνα με τη Μονπελιέ. Ενοχλήσεις ο Κοντρέρας.

Αρκετούς λόγους να χαμογελάει είχε μετά την προπόνηση της Τετάρτης ο Λεονάρντο Ζαρντίμ. Ο προπονητής του Ολυμπιακού είδε τους διεθνείς να επιστρέφουν στου Ρέντη και τους τραυματίες να μειώνονται.

Την Τρίτη ήταν ο Φουστέρ, την Τετάρτη οι Φετφατζίδης και Χολέμπας που ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και δήλωσαν “ετοιμοπόλεμοι” για την σαββατιάτικη αναμέτρηση με την Ξάνθη.

Παράλληλα, ο Σιόβας στάθηκε… τυχερός μέσα στην ατυχία του. Η θλάση την οποία υπέστη στον αγώνα της Εθνικής με την Σλοβακία είναι ελαφριά και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί τις επόμενες ημέρες. Ωστόσο σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις είναι πολύ πιθανό να προλάβει την πρώτη αναμέτρηση με τη Μονπελιέ στην Γαλλία την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Πάμπλο Κοντρέρας, τέλος, αισθάνθηκε πολύ ελαφριές ενοχλήσεις στον οπίσθιο μηριαίο δεξιά και για προληπτικούς λόγους ακολούθησε συντηρητικό πρόγραμμα στο γήπεδο.

Το πρόγραμμα το απόγευμα της Τετάρτης περιελάμβανε ασκήσεις τεχνικής και ελέγχου της μπάλας, τελειώματα φάσεων, αλλά και τακτική. Οι ποδοσφαιριστές έπαιξαν δίτερμα, σε χώρο μεγαλύτερο του μισού γηπέδου, δουλεύοντας πολύ στην αμυντική και την επιθετική λειτουργία, ενώ οι διεθνείς έκαναν αποθεραπεία.

Ο “μάγος” που δεν θα ξεχαστεί ποτέ στον Πειραιά(VIDEOS)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε