Τρίτη, 23 Απρ.
21oC Αθήνα

Μεγάλες νίκες για Πιερικό και Διαγόρα

Σε είσοδο στα πλέι οφ ελπίζουν πλέον στον Πιερικό
Σε είσοδο στα πλέι οφ ελπίζουν πλέον στον Πιερικό, ΦΩΤΟ EUROKINISSI.

Οι Ροδίτες με δύο γκολ του Ρούσεφ νίκησαν με 2-1 τον Παναιτωλικό και έθεσαν υποψηφιότητα για είσοδο στα πλέι οφ της Β’ Εθνικής . Με το ίδιο σκορ επικράτησε και ο Πιερικός του Εθνικού Αστέρα.

Ο Διαγόρας Ρόδου επέστρεψε στις νίκες και ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία. Ο Ιβάν Ρούσεφ άνοιξε το σκορ στο 17′, όμως ο Παναιτωλικός στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου απάντησε με τον Θεοδωρίδη.

Και πάλι ο Ρούσεφ, με κεφαλιά αυτή τη φορά, στο 63′ έδωσε τη νίκη στην ομάδα του. Ο προπονητής του Διαγόρα Γιώργος Φοιρός δεν έκατσε στον πάγκο αφού ένιωσε αδιαθεσία πριν τον αγώνα και διακομίστηκε στο νοσοκομείο. Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε δεν έδειξαν κάτι ανησυχητικό.
Στην Κατερίνη ο Πιερικός επικράτησε με 2-1 του Εθνικού Αστέρα κάνοντας μάλιστα την ανατροπή. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τον Ουκάρ στο 35′ όμως η ομάδα του Σούλη Παπαδόπουλου είχε την απάντηση.
Ο Γκουγκουλιάς στο 45′ και ο Παντελιάδης στο 86′ έδωσαν τη νίκη στους γηπεδούχους που πλέον ελπίζουν σε είσοδο στα πλέι οφ. Αντίθετα η ομάδα της Καισαριανής έχει μπλέξει σε περιπέτειες.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε