Τρίτη, 19 Μαρ.
13oC Αθήνα

Μεγάλη εβδομάδα για Βαλβέρδε – Πρόταση της Μπριζ για Χολέμπας

Μεγάλη εβδομάδα για Βαλβέρδε – Πρόταση της Μπριζ για Χολέμπας

Οι πιθανότητες να παραμείνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον πάγκο του Ολυμπιακού έχουν μειωθεί ωστόσο όλα θα κριθούν τις επόμενες μέρες. Εξετάζουν εναλλακτικές λύσεις στον Πειραιά. Πρόταση 2,5 εκατ. ευρώ για τον Χολέμπας από Μπριζ.

Όσο οι μέρες περνούν και δεν υπάρχει απόφαση τόσο οι πιθανότητες να μείνει ο Βαλβέρδε στην Ελλάδα μειώνονται. Ο Βάσκος τεχνικός βρίσκεται στην ιδιαίτερη πατρίδα του και συζητάει με την οικογένεια του σχετικά με το μέλλον του. Λίγο μετά το Πάσχα αναμένεται να γίνει το κρίσιμο ραντεβού με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Εκεί θα κριθούν όλα. Πάντως το γεγονός πως η υπόθεση έχει καθυστερήσει τόσο πολύ, από τη στιγμή που στην διοίκηση του Ολυμπιακού έχουν εκφράσει εδώ και καιρό την πρόθεση για ανανέωση της συνεργασίας, δείχνει πως ο Βαλβέρδε είναι τουλάχιστον διστακτικός.

Πάντως, ο μάνατζερ του Βαλβέρδε, Ινιάκι Ιμπάνιεθ είπε για το θέμα στην “Sportday”:

Για την αίσθηση που υπάρχει πως ο Βαλβέρδε θα φύγει: “Κατ’ αρχάς ο Ερνέστο ασχολείται με τον τελικό του Κυπέλλου, θέλει να πάρει και το Κύπελλο. Δεν έχει γίνει συζήτηση με τη διοίκηση. Θα συζητήσουν και αποφασίσουν. Μου λέτε ότι υπάρχει η πρόβλεψη ότι θα φύγει. Θυμάστε τι μου είχατε πει ακριβώς τέτοια εποχή; Το ίδιο. Θυμάστε τι έγινε τελικά; Γι’ αυτό μη βιάζεστε. Θα μιλήσει πρώτα με τη διοίκηση και θα αποφασίσουν”, δήλωσε αρχικά στη “Sportday”.

Για τον Ουνάι Έμερι, ο οποίος επίσης είναι πελάτης του Ιμπάνιεθ και σύμφωνα με φήμες προτάθηκε από τον Βαλβέρδε: “Ο Ουνάι είναι επίσης συγκεντρωμένος στη δική του ομάδα και μην ξεχνάτε ότι η Βαλένθια έχει και την πρόκληση του Europa League, όπου έχει φτάσει μέχρι τα ημιτελικά. Δεν έχει γίνει συζήτηση, ούτε γνωρίζω εγώ κάτι απ’ αυτά που μου αναφέρατε. Είναι δύσκολο πάντως”.

Στον Πειραιά πάντως κοιτάζουν ήδη άλλες λύσεις με τα ονόματα των Λάουττρουπ, Καπαρός, Έμερι και Κίκε Φλόρες να βρισκονται στο προσκήνιο.

Παράλληλα, στο στόχαστρο της Κλαμπ Μπριζ φέρεται να βρίσκεται ο Χοσέ Χολέμπας. Άνθρωπος των Βέλγων έχει παρακολουθήσει πολλές φορές από κοντά τον 27χρονο μπακ και σύμφωνα με την εφημερίδα “Γαυρος” το θέμα προχώρησε την Κυριακή όταν βρέθηκε και πάλι στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για να παρακολουθήσει τον αγώνα με την Κέρκυρα.

Οι Βέλγοι μετέφεραν στους Πειραιώτες την πρόθεση τους να δαπανήσουν 2,5 εκατ. ευρώ για να κάνουν δικό τους τον Χολέμπας, ενώ τόνισαν πως θέλουν το θέμα να τελειώσει άμεσα καθώς υπάρχει και το Euro και η αξία του παίκτη είναι πιθανό να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Όσον αφορά την άλλη πλευρά, από τη μία ο παίκτης θέλει να συνεχίσει στον Ολυμπιακό, ενώ και οι “ερυθρόλευκοι” δεν φαίνεται να δελεάζονται από τα χρήματα που προσφέρει η Μπριζ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε