Παρασκευή, 19 Απρ.
19oC Αθήνα

Μεγάλη πρόκληση για τον Λούκας ο Ολυμπιακός

Ο νέος Αμερικανός γκαρντ των ερυθρόλευκων εξήγησε ότι ήταν εύκολη απόφαση να έρθει στην Ελλάδα αφού αναζητεί πάντα τρόπους να γίνεται καλύτερος.

Μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού, ο Κάιλιν Λούκας αναφέρθηκε στην επόμενη σελίδα της καριέρας του:

“Δεν ήταν καθόλου δύσκολη απόφαση. Ήθελα να παίξω κάπου που μπορώ να γίνω καλύτερος, που μπορώ να βελτιωθώ και να είναι καλό το πρόγραμμα της ομάδας. Ξέρω ότι ο Ολυμπιακός έχει ένα σπουδαίο προπονητή κι ένα πολύ καλό προπονητικό τιμ που ξέρει να κάνει καλύτερο έναν παίκτη.

Δεν έχω δει πολύ ευρωπαϊκό μπάσκετ. Ξέρω όμως ότι ο Ολυμπιακός είναι μια ομάδα που τα τελευταία χρόνια ήταν ανάμεσα στις καλύτερες, μια ομάδα που στοχεύει στα Φάιναλ Φορ της Ευρωλίγκα και που πάντα έχει μεγάλους στόχους. Για μένα ο Ολυμπιακός είναι μια μεγάλη ευκαιρία και θέλω να συνεισφέρω σ’ αυτή την ομάδα μ’ ότι καλύτερο έχω.

Έχω περάσει πολλές προκλήσεις στην καριέρα μου και πιστεύω ότι τα έχω καταφέρει. Το να παίζεις για τον κόουτς Tom Izzo στο πανεπιστήμιο είναι μια πρόκληση, το να επιστρέψω από τον τραυματισμό μου ήταν μια μεγάλη πρόκληση, το να έρθω στην Ελλάδα είναι μια μεγάλη πρόκληση. Αν όμως δεν έχεις προκλήσεις μπροστά σου δεν μπορείς ποτέ να γίνεις καλύτερος κι εγώ θέλω να γίνω όσο καλύτερος μπορώ.”

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε