Πέμπτη, 28 Μαρ.
21oC Αθήνα

“Μεγάλη” Τρίτη στον Παναθηναϊκό

Ο Βλάσης Τσάκας υποστηρίζει πως την Τρίτη θα εμφανιστούν τα 15 εκατ. ευρώ για να προχωρήσει η απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών από τον πρίγκιπα Αλ Σαούντ, την ώρα που ο Γιάννης Βαρδινογιάννης ζητάει εγγυημένο τρόπο που θα γίνει αυτό.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο Βλάσης Τσάκας την Τρίτη θα παραδοθεί ένας φάκελος στους νομικούς εκπροσώπους του Γιάννη Βαρδινογιάννη από την πλευρά του πρίγκιπα με τις τραπεζικές εγγυήσεις για τα 15 εκ. ευρώ, η πρόταση του για το πώς θα διοικηθεί η ομάδα μέχρι να γίνει η αλλαγή του νόμου από την Πολιτεία που φαίνεται να παίρνει νέα αναβολή για τον Ιανουάριο και επίσης η πρόταση του για το συμφωνητικό μεταβίβασης των μετοχών. Και στη συνέχεια ο Σαουδάραβας επενδυτής θα περιμένει από τον Τζίγκερ να οριστεί εντός της εβδομάδας ραντεβού στην Αθήνα για να προχωρήσει η υπόθεση.
 
Από την πλευρά του Τζίγγερ, ωστόσο, τονίζεται πως δεν αρκεί αυτό και θα πρέπει όχι απλά να φανούν τα χρήματα αλλά να συμβεί αυτό με τρόπο εγγυημένο που θα εξασφαλίζει την ομάδα. «Τα χρήματα πρέπει να είναι σε σοβαρή τράπεζα, αναγνωρισμένη διεθνώς και με τρόπο ο επενδυτής δεν θα μπορεί να τα πάρει χωρίς συγκεκριμένο λόγο», η θέση του μεγαλομετόχου, ενώ από την πλευρά του μεγαλομετόχου τονίζεται: «Το πιο σωστό αφού υπήρξε η μεγάλη καθυστέρηση θα ήταν να μπουν τα χρήματα στην ΑΜΚ. Όπως και να έχει όμως, πρέπει να εμφανιστούν τα χρήματα με εγγυημένο τρόπο. Όσο για κάποιες προτάσεις που λέγεται ότι θα γίνουν άμεσα, θα πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η ομάδα δεν χρειάζεται προτάσεις, αλλά χρήματα. Και διοίκηση θα κάνει όποιος βάλει χρήματα άμεσα και τρέξει την ομάδα με δικά του λεφτά».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε