Πέμπτη, 25 Απρ.
22oC Αθήνα

Μέγιερι πιάνει, Πάντελιτς βάζει – Θετικό το πρώτο ερυθρόλευκο τεστ

ΦΩΤΟ NEWSPORTS.
ΦΩΤΟ NEWSPORTS.

Ο Μάρκο Πάντελιτς εκμεταλλεύτηκε τις εξαιρετικές επεμβάσεις του Μπάλας Μέγιερι στο πρώτο ημίχρονο και σκόραρε το πρώτο γκολ του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν στο 51΄. Ισοφάρισε λίγο πριν το τέλος η Σπαρτάκ Μόσχας. Καλή μπάλα κατά διαστήματα από τους πρωταθλητές.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ δοκίμασε διάφορα σχήματα, χρησιμοποίησε όλους τους ποδοσφαιριστές που έχει στην διάθεση του (τον Χαβίτο δύο φορές) και μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την εικόνα που έδειξαν κόντρα στην πανέτοιμη Σπαρτάκ Μόσχας που σε μία εβδομάδα αρχίζει τις υποχρεώσεις της.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Ολυμπιακός παρατάχθηκε με 4-2-3-1 Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μέγερι και στην άμυνα οι Ντιελνά, Σιόβας, Μανωλάς και Παπάζογλου. Στα χαφ βρέθηκαν οι Φέισα, Σουμπίνιο και Τάτος και στην τριάδα της επίθεσης οι Αμπντούν (αριστερά), Χαβίτο (δεξιά) και Τζεμπούρ (κορυφή). 

Με τις αλλαγές, δε, που έγιναν στο β’ μέρος, το 4-2-3-1 που επιλέχθηκε παρατάχθηκε ως εξής: Τερματοφύλακας ο Κάρολ, στα άκρα οι Ποτουρίδης (αριστερά) και Παπάζογλου (δεξιά) και στα στόπερ οι Σιόβας-Ντιελνά. Αμυντικά χαφ ήταν οι Μοντέστο-Φέισα, στην τριάδα μπροστά τους οι Αμπντούν (αριστερά), Ντιόγκο (επιτελικός), Βλαχοδήμος (δεξιά) και κορυφή ο Πάντελιτς. 

Οι “ερυθρόλευκοι αντιμετώπισαν προβλήματα από την επίθεση των Ρώσων στο πρώτο μέρος, όμως ο Μπάλας Μέγιερι είχε 4-5 εξαιρετικές επεμβάσεις και κράτησε το μηδέν. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Πειραιώτες ανέβασαν την απόδοση τους και μόλις στο 51΄κατάφεραν να πάρουν το προβάδισμα. Από το γέμισμα του Αμπντούν, ο Ντιόγκο έδωσε με πολύ ωραία κεφαλιά στον Πάντελιτς και αυτός με δυνατό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

Όλα έδειχναν πως οι πρωταθλητές Ελλάδας θα ξεκινούσαν τα φιλικά τους με νίκη, όμως η κόντρα μετά την απομάκρυνση του Παπάζογλου στο 87΄, έστρωσε τη μπάλα στα πόδια του Ουέλινγκτον ο οποίος από κοντά νίκησε τον Κάρολ.

Η σύνθεση του Ολυμπιακού: Μέγιερι (46′ Κάρολ), Παπάζογλου, Μανωλάς (46′ Ποτουρίδης), Σιόβας, Ντιελνά (83′ Χαβίτο), Φέισα, Τάτος (46′ Μοντέστο), Χαβίτο (46′ Βλαχοδήμος), Αμπντούν (65′ Καραγκούνης), Σουμπίνιο (46′ Ντιόγκο), Τζιμπούρ (46′ Πάντελιτς)

Ζαρντίμ: Θετική εικόνα, αλλά πρέπει να βελτιώσουμε πολλά


Γκρέκο: Θέλω να παίξω στον Ολυμπιακό

Διαβάστε περισσότερα νέα για προετοιμασίες των ομάδων

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε